baloonstyle Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzień dobryZapraszam serdecznie na Otwarte Zawody Spinningowe organizowane przez portal Pomorski Przewodnik Wędkarski.Każdą osobę posiadająca tylko kartę wędkarską zapraszamy do wspólnej zabawy.Zawody odbywają się na żywej rybie !!!Więcej szczegółów ---> LINK Zawody Plakat.pdf Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam Tu relacja z zawodów : LINK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 38 zawodników i 12 wymiarowych ryb (z czego 11 okoni)... Wynik masakryczny... Co było nie tak? Nie było ryby? Trudny dostęp do wody? Przestałem jeździć na Motławę wiele lat temu, zawsze ciekawiła mnie ta rzeka, zwłaszcza poza miastem ale powyższe wyniki skutecznie mnie zniechęcają do zawitania nad tą wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wiec na pewno pogoda nie pomogła bo lampa niesamowita była. Dwa rybostan jest tam dożo mniejszy niż kiedyś gdyż jest tam rybak od kilku lat i wszystko co większy już dawno wyłowiono. Po trzecie na zawody każdy pojawił się na luźnej torbie, spotkać się ,pośmiać, powędkować na miękko. Zero ciśnienia na wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi