Szczypek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam ! Chciałem zasięgnąć waszej opinii na temat 3 multiplikatorów a dokładnie ocenienie który z nich będzie lepszym wyboremMianowicie chodzi o: - okuma alumina 273lx- team dragon HS 200iL- Spro black arc baitcast alu zestawiony będzie prawdopodobnie z dragonem millenium fatso jerk cast 1.95 cw 25-60głowić będę głównie z brzegu, na slider 7-10 cm fatso 10 cm (myślę ze tym kijem jeszcze będzie można tym połowić) i pewnie parę innych jak tylko coś wpadnie w rączki Ogólnie wiem że nie jest to najwyższa półka ale może coś optymalnego da się z tego wybrać ? Będę wdzięczny za każdą radę i opinie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Okuma alumina 273lx. A jeszcze lepiej Abu Revo S / SX / STX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Ja bym proponował okuma alumina 273lx. Kolego z brzegu nie wiem czy ten patyk nie za krótki. Ja mam patyka 1.95 i trochę mi brakuję. Ja bym proponował:- Okuma BLACK ROCK - okuma alumina 273lx Pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 a czy black rock w tych parametrach jeśli chodzi o cw jest dostępny? bo szczerze mówiąc jakooś o nim zapomniałem a to fajny kijek z tego co słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) a czy black rock w tych parametrach jeśli chodzi o cw jest dostępny? bo szczerze mówiąc jakooś o nim zapomniałem a to fajny kijek z tego co słyszałem.Black rock jest 35 g ale z tego co wyczytałem obsłuży przynęty do 50 g Edytowane 16 Maja 2014 przez DanTe2491MA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Black rock jest 35 g ale z tego co wyczytałem obsłuży przynęty do 50 g Co do Okumy ostatnio widziałem jak Meth666 nim machał dużymi przynętami, rzeczywiście ma spory zapas mocy. Michał, może masz coś do zaproponowania Koledze z ABU? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To nie reklama ale jest bardzo tanio http://didofishing.pl/pl/p/MULTIPLIKATOR-TEAM-DRAGON-HS200iL/374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Faktycznie tanio tylko różne głosy o nim chodzą jedni bardzo chwalą inni wręcz odradzają choć wygląda na solidny jak w tej cenie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Mam go od paru mscy i nie narzekam, kupiony wlasnie w dido Edytowane 16 Maja 2014 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 dragona odradzam na te multiki jest duzo reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Black rock jest 35 g ale z tego co wyczytałem obsłuży przynęty do 50 g Widać kolega dużo czyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 wiec albo okuma albo spro. Nie chce pochopnie wybrać czegoś bo po co potem męczyć się nad wodą i psuć sobie przyjemność, dlatego muszę wybrać coś w stosuku do tych (niedużych) pieniążków najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 ...Okuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jak nie chcesz się męczyć to zainwestuj w lepszy multik,tamten rok na dragonie śmigałem i spoko był ale teraz na revo premier to prawdziwa przyjemność,a na giełdzie możesz trafić revo s/st/stx w dobrej cenie i napewno będą lepsze od zaproponowanych w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 pacek222 , widze ze Premier sluzy Revo S moze.byc? W srodku przyjemnie, zewnatrz pare otarc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) żaden z powyższych - wolabym juz daiwe procaster rojo za około 200 - 250 zł z ebay-a:) Chyba że Michal ma revo Edytowane 16 Maja 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) A w temacie jak zwykle i zawsze...pytanie o Okume i Dragona, kończymy odpowiedzią, że najlepiej dorzucić "kilka" groszy i dochodzimy do Megabasa (tak na początek przygody z castem) Edytowane 16 Maja 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Robert nic się tak nie kończy - tema dragon nowy to około 350 zł spro tak samo alumina ? nie wiem Rojo jest tansza - okazja A multik od Michała - nawet jak bedzie kosztował 350 zł i bedzie uzywany - jest klase wyżej niż reszta "braci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 OK może mi coś umknęło i nie kumam... jaki "multik od Michała" . W sumie chodziło mi o to , że w chęci doradzenia "nowemu" często posuwamy się do absurdu myląc dobre rady z naszymi marzeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Widać kolega dużo czyta ... Owszem panie nabijamy posty Sam myślę nad kupnem Okumy BLACK ROCK Za taką cene nie ma nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) OK może mi coś umknęło i nie kumam... jaki "multik od Michała" . W sumie chodziło mi o to , że w chęci doradzenia "nowemu" często posuwamy się do absurdu myląc dobre rady z naszymi marzeniami Michal - meth666 uzywane revo s 1 albo 2 generacji - sam przyznasz warto ? Edytowane 16 Maja 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Misiek, daj popis. Ogarnij temat;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Co do Black Rocka...Nawet na Marcinie - użytkownikowi Steeza, Megabassa i sterty Fenwicków przypadł do gustu Tak myślę Fatso 10, Slider 12 , Sweeper 14 bez zająknięcia , latają non stop. Revo S dużo taniej niż 350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Michal - meth666 uzywane revo s 1 albo 2 generacji - sam przyznasz warto ? Jasne, że warto, zgoda. Nie przeczytałem lektury (jak zawsze bywało) i byłem (jak zwykle) nieprzygotowany do zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No więc mam teraz jakieś rozeznanie w zagadnieniu z którym się do Was zgłosiłem. Teraz trzeba przekalkulować przemyśleć przespać się z tematem i podjąć decyzję Dziękuję Wam baaardzo i niech Wam niebiosa tą pomoc wynagrodzą pięknymi minimum metrówkami :DPozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi