Skocz do zawartości

Baza sprzętu wędkarskiego - MULTIPLIKATORY

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Abu Revo Toro 51

Szpulka:

masa                    29           gr

zewnatrz             39           mm

wewnatrz           11-12,5 mm(w środu węższa niż po bokach)

szerokosc           32,5       mm

• 2 miesiące temu...

Dobry pomysł z tą bazą, tylko szkoda że nie ma linków do najkorzstniejszych cen w sklepach internetowych. Ja wiem, że musielibyście mieć z tego jakąś korzyśc finansową - bo to promocja produktów danego sklepu. Użytkownicy byliby wdzięczni za podsunięcie pod nos dobrej cenowo oferty. Wiem że to tylko tak prosto napisać :)

Miło Cię powitać oraz, że się przedstawiłeś w odpowiednim dziale.

Nawiązując do cen, jest tam tak dużo młynków, które jako nowe ciężko kupić w polsce doliczając różnicę cen u nas oraz cenę tam i ryzyko importu, że podanie właściwej ceny lub źródła mija się z celem, to tak jakby chcieć podać najlepszy komis z używanymi samochodami, trzeba po prostu trafić na swój model, ot co :)

Dodałem do bazy nowe cu201hg ale chyba coś nie poszło dobrze, dziś widzę, że już nie mogę nic dodać. Tam gdzie był przycisk dodania teraz jest "Nie możesz napisać tematu" trochę nie wiem teraz jak to się robi :)

Gotowy schemat dużo lepiej wygląda niż skanowane ogryzki dlatego poczekałem aż jakiś specjalista wklei schemat odnaleziony w czeluściach internetu albo twardym dysku i nie pomyliłem się ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...