meme174 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 zmeinione - zajme sie reszta bo tak naprawde chyba tylko morumu i tpowoe revo mialy icvb - tylko niech mi gardlo zacznie pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 jak by nie patrzec jest to system hamulca odsrodkowego, podobnie jak konkurencyjny svs, moim zdaniem wystarczyloby dodac icvb bez podawania generacji, wedlug mnie zbyt duzy wybor to kolejna komplikacja i ewtl. zrodlo bledow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Pitt , przecież w necie a nawet w instrukcji danego multika jest ładnie napisane jaki typ hamulca posiada Myśle że żadych niedomówień nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Abu Revo Toro 51 Szpulka:masa 29 grzewnatrz 39 mmwewnatrz 11-12,5 mm(w środu węższa niż po bokach)szerokosc 32,5 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przychistal Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dobry pomysł z tą bazą, tylko szkoda że nie ma linków do najkorzstniejszych cen w sklepach internetowych. Ja wiem, że musielibyście mieć z tego jakąś korzyśc finansową - bo to promocja produktów danego sklepu. Użytkownicy byliby wdzięczni za podsunięcie pod nos dobrej cenowo oferty. Wiem że to tylko tak prosto napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Miło Cię powitać oraz, że się przedstawiłeś w odpowiednim dziale.Nawiązując do cen, jest tam tak dużo młynków, które jako nowe ciężko kupić w polsce doliczając różnicę cen u nas oraz cenę tam i ryzyko importu, że podanie właściwej ceny lub źródła mija się z celem, to tak jakby chcieć podać najlepszy komis z używanymi samochodami, trzeba po prostu trafić na swój model, ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Niestety byłoby bardzo trudne do realizacji - chodzi o utrzymanie aktualnej bazy danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja bym prosił o uzupełnienie revo toro 51 danymi, które podawałem 2 posty wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dodałem do bazy nowe cu201hg ale chyba coś nie poszło dobrze, dziś widzę, że już nie mogę nic dodać. Tam gdzie był przycisk dodania teraz jest "Nie możesz napisać tematu" trochę nie wiem teraz jak to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 @slawekto normalne, po wyslaniue wpis musi byc zatwierdzony, dlatego nie ma do niego dostepu nikt poza osobami opiekujacymi sie baza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 uwaga, wazne mam prosbe do wszystkich wstawiajacych wpisy i zdjecia, prosze, nie wstawiajcie wlasnych zdjec, pozostawcie to teamowi, podczczas zatwierdzania zostana wstawione zdjecia odpowiedniej jakosci, dziekuje w imieniu krystiano, meme, remka i wlasnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Super, że baza się rozrasta! O to chodzi! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 i widzę, że dzisiaj kolejny przybył! super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 chronarch 51e poszedł, schematu tylko nie znalazłem on line, bo w pudełku jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) chronarch 51e poszedł, schematu tylko nie znalazłem on line, bo w pudełku jest.Skanuj kolego. Może to: http://www.shimanofish.com/media/fishing/SAC/techdocs/en/Low_Profile/12CH51E_v1_m56577569830796515.pdf Edytowane 30 Lipca 2014 przez godski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Skanuj kolego. Może to: http://www.shimanofish.com/media/fishing/SAC/techdocs/en/Low_Profile/12CH51E_v1_m56577569830796515.pdfGotowy schemat dużo lepiej wygląda niż skanowane ogryzki dlatego poczekałem aż jakiś specjalista wklei schemat odnaleziony w czeluściach internetu albo twardym dysku i nie pomyliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 17 Września 2014 przez seemoore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jakieś 2 tyg. temu wysłałem wpis multika do bazy i do tej pory się nie pojawił, tak się zastanawiam czy czeka na akceptację osób odpowiedzialnych za bazę czy usunął się razem z postami i mam wysłać ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi