Infernal1995 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam, mam problem z kolowrotkiem Spro serum, a dokladnie z rolka. Rolka w ogole sie nie chce krecic. Smarowalem ja nie jednokrotnie i dalej to samo. Dodam, ze gdy odkrece srubke w rolce to wtedy sie kreci. Jak srubka jest przykrecona to rolka za cholere nie chce sie krecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wydaje mi się ze łożyska sie już zużyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam, sprawdź schemat czy aby dobrze to wszystko poskładałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 albo brakuje malej podkladki dystansujacej lozysko od gniazda, albo lozysko umarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A ja bym tam stawiał od razu na podkładkowanie... Łożyska, to umierają-stają przeważnie jak zardzewieją, a maszyna leży odłogiem rok czy dwa...Jak się w miarę regularnie łowi, to łożyska "chore" dają znać, że coś im dolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Schemat gdzies sie zgubil... Sa praktycznie tylko 3 czesci: pierscien po ktorym ,,chodzi,, zylka, lozysko, ktore wydaje sie byc ok i jedna podkladka. Skladalem to we wszystkich mozliwych kombinacjach takze to raczej nie wina zle poskladanej rolki, ani tez lozyska, bo chodzi dobrze. Pokombinuje z podkladkami, jak ktos ma jakis pomysl jeszcze to niech sie nie krepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Może łożysko się giba i rolka po skosie się blokuje ? Na 99 % podkladki, nawet jak się wytarla jakimś cudem to moze juz swojej roli nie spełniać, czesto tez syf w gniezdzie rolki blokuje ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ale ze mnie jelop, zle zlozylem. Mozna zamknac temat. Dzieki wszystkim za pomoc i zaangazowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi