admin Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dopisujcie proszę swoje spostrzeżenia, krótkie recenzje do katalogu mulitiplikatorów. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja tylko tyle.Ta nowa Pixy to kupa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a tak nawiązując trochę do klasy wagowej, to czy posiada ktoś wersję T3 AIR firmowaną przez KTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tomy,dlatego pozostane przy Steezie SV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Steez jest królem multików.Dla mnie na Rapy ciut za delikatny ale i tak sobie go kupię. Edytowane 25 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 czyli będzie para królewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak Kamilu,będzie para królewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 WitamMam pytanie odnośnie aldebarana BFS XG.generalnie z tego co widzę, poza pametem bocznym ,body jest jak od scorpiona 1001XT,czy szpulka od scorpiona będzie pasowała do aldebarana po wymianie rozetki? załaczam znalezione fotki w internecie. http://www.tackletour.net/viewtopic.php?f=24&t=51011 http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=47&t=55646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 myszle ze nie, BFS szpulka jest z lozyskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam Panowie. Zloty szpadel dnia dzisiejszego nalezy do mnie. Mam pytanko odnosnie px68l. Mam takowa i zastanawia mnie to, ze gwiazda przy regulacji nie "klika" tylko sie kreci normalnie. Ten model tak ma? Czy moja jest wadliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ten typ tak ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzieki wielkie. Doszla mi nie dawno i mialem mieszane uczucia. Mam Availa do niej zobaczymy jak to bedzie latalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Uwierz że od 3 gramów skupionej masy z dobrym kijem będzie latało że hej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Mam takową i nie klika ale lata fajnie .Jakby klikała to by była super,a tak to jest fajna .A fajna to nie super.:-)Żona miała dziś imieniny to mi się na wywody zebrało. Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Celowalem nia wlasnie w lowienie 3-4g plus gumka. Revo lt pojdzie do ciut ciezszego lowienia. Co do kija to nie ten temat wiec pytal nie bede czym rzucacie. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi