kardi Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Cześć! Dział c&r rozwija się dynamicznie.To bardzo wartościowe i ważne,widoczna jest praca moderatorów i ich zaangażowanie. Ciekawe czy możemy ocenić ilu odwiedzających portal użytkowników TU zagląda ? Warto znać dane wyjściowe i ocenić ,wierzę,że tak będzie,wzrost zainteresowania w odstępach np. rocznych.To interesujące ,ale nie o tym chciałem...Otóż wydaje mi się,że położenie nacisku na umieszczanie zdjęć odpływających,właśnie uwolnionych ryb ma istotne znaczenie. Z czasem pojawia się u oglądających proste skojarzenia związane z widzianym obrazem.Połów i uwolnienie.Przeglądając zasoby swoich zdjęć zauważyłem ,że właśnie te foty ,pomimo technicznych usterek,kojarzą się najmilej.Oczywiście czas ma znaczenie i tu ,dla tego grona to sprawa oczywista. Zamierzam w związku z tym w znacznym stopniu zredukować ilość zdjęć "klasycznych" (np.w łódce),na rzecz tych wieńczących połów.Zobaczymy jak pójdzie...Reasumując-promujmy proste skojarzenia (gdy służą dobrej sprawie ) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zapewniam, że będziemy się starali zbudować możliwie ciekawe i wartościowe forum. Wszystkie zdjęcia pięknych, zdrowych i ŻYWYWCH ryb są godne tego forum. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak na zachętę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 super profesjonalna fotka! Dzieki! Do konkursowego kalendarza z nia! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 2 Czerwca 2014 przez deejaybialy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 a to moze byc pomysl na nowy konkurs... nie widze problemu aby go zalinkowac! Wstawiaj kolego, poogladamy jak zacna rybka radosnie odplywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To ja wkleję bolka majowego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) To moze coś takiego... Edytowane 2 Czerwca 2014 przez mag 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajne mag !Wygląda,że aureola Ci się obsunęła A poważnie to cieszę się,że temat odpływających ryb się przyjął, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajny temat to i ja coś wkleję. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Ahoj Edytowane 2 Czerwca 2014 przez tymon 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pstrąg z Podlasia wraca do domu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Super panowie! Filmik bardzo stylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 SUPER ten wątek i zdjęcia! Bardzo miło się ogląda! Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pstrąg z Podlasia wraca do domu.Odważny jesteś. Nawis zawsze jakieś ryzyko kąpieli niesie. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odważny jesteś. Nawis zawsze jakieś ryzyko kąpieli niesie. SuperJest ryzyko jest zabawa ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ryzyko to by było tylko dla salmonidów jak by Michał tam wpadł, tydzień pływały by bokiem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odważny jesteś. Nawis zawsze jakieś ryzyko kąpieli niesie. SuperMówisz, że lepiej by było usmażyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Myślałem,że reanimacja,natlenianie,może sterydy A tu po prostu-fik !!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Zandor. Niestety forumowego wymiaru ta ryba raczej nie ma Edytowane 7 Lipca 2014 przez milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To ja też cos wkleję. A z tego jestem najbardziej dumny. Pierwszy w życiu zed mojego 15 letniego wówczas syna. Nie było pytania co zrobić z rybą. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Super fotki! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Miłość to miłość Ryba nie spełnia forumowego wymiaru Edytowane 7 Lipca 2014 przez milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pocałunek Rexa raczej nieobowiązkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A z tego jestem najbardziej dumny. Pierwszy w życiu zed mojego 15 letniego wówczas syna. Nie było pytania co zrobić z rybą. wypada tylko pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi