s.synowiec-83 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Ruszył by storpedować Twój statek! Torpedo los!jak mówili Niemcy(tzn.faszyści oczywiście )He,he troche mi strachu napedzil Po takiej torpedzie byle zestaw naprawcz by nie wystarczyl. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Kmicic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 C&R 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Rewolucyjnie C&R . Zlepiłem kilka fotek z j.pl i własnych . Mam nadzieję , że niczyich praw nie naruszyłem https://www.youtube.com/watch?v=tlZsTLcdwkA 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Rewolucyjnie C&R . Zlepiłem kilka fotek z j.pl i własnych . Mam nadzieję , że niczyich praw nie naruszyłem https://www.youtube.com/watch?v=tlZsTLcdwkANaliczyłem może z 10 odpływających ryb. Jeśli to jest rewolucja, to współczuję rybom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Super zdjęcia! Miło się ogląga! Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Naliczyłem może z 10 odpływających ryb. Jeśli to jest rewolucja, to współczuję rybom.Nie wszystkie ryby fotografuję i filmuję . Poza tym , mało łowię a i rewolucyjny podkład muzyczny zbyt krótki etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Naliczyłem może z 10 odpływających ryb. Jeśli to jest rewolucja, to współczuję rybom.Dorzuć się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Dorzuć się Bardzo chętnie. Co prawda nie jestem jakimś fanatykiem złów i wypuść, ale wątek popieram. Fotki do tej pory robiłem głównie rybom trzymanym w rękach. Postaram się wklejać tylko foty ryb, których uwolnienie nie budzi wątpliwości. Amatorka z badziewnego aparatu, ale zawsze jakaś pozytywna "cegiełka" do wątku. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Iras1975 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Bardzo fajne-dołożyłeś do puli.Czekamy na następnych,którym być może to "wejdzie w krew" Co wartościowe-jak widać-decyzje na zdjęciu podejmuje już tylko ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jeden był na sznurku :--) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mam nadzieję , że niczyich praw nie naruszyłem https://www.youtube.com/watch?v=tlZsTLcdwkA Naruszyles - moje. Opublikowales na forum moj system maskujacy :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To ja też coć dorzucę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 #Iras super fotki pasiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dawaj to zdjęcie, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W związku z podejrzeniami o maczanie "we wodzie" ryb na sznurku w celu wypłukania ich przed konsumpcją 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 To i ja coś dorzucę od siebie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mefik, tego fioletowego okonia wrzuć do innego wątku. Pozazdroszczę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Spróbuje czy linki z image da się jeszcze wykorzystać Edytowane 11 Lipca 2014 przez *Hektor* 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zeszłoroczny krokodyl 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) I jeszcze aktualne fotki, kilka bolasków z ostatnich dni Edycja: RYBY W WIELKOŚCI OD 67 DO 75cm. Edytowane 11 Lipca 2014 przez *Hektor* 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Chyba w wybornej kondycji te bolki, ten z ostatniej fotki to poszeeedł jak spirytus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Chyba w wybornej kondycji te bolki, ten z ostatniej fotki to poszeeedł jak spirytus.W większości tak, zwłaszcza że przeważnie ktoś z towarzyszy pomaga żeby płynnie wszystko poszło.Wczorajszy, ten co rękom podpierałem się w wodzie, też liczyliśmy że fajnie chlapnie do foto, a on spokojnie, powolutku sobie odpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi