Zielony Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem ile ma długości bo jej nie mierzyłem. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Zielony 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Super!!! Gratuluje. Moje marzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wąsik wraca 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 I do domku... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Brzana wraca do wody. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Cześć! Parę zdjęć z wczorajszej wyprawy nad pomorskie rzeczki.Pogoda była wspaniała, co w tym roku traktuję w kategoriach cudu Miłe towarzystwo Macieja, adepta muszkarskiego obłędu sprowokowało odwiedzenie kilku starych kątów. Warunki jak to na Ziemiach Odzyskanych ... ale mokra spławiana z nurtem brązowa złotogłówka na 10-tce dała nam chwile radości. Nad rzeką chrupiąc wodorosty pojawił się nieoczekiwany gość.Po namyśle także jego objęliśmy zasadą C&R pozdro-Paweł 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Taki tam sobie odpływa po wypięciu kotwicy w wodzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Rybki ostatnio może niezbyt chętnie pozowały, ale przynajmniej dopisały ilościowo 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Przygotowane do startu Start 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Laksy, laksy... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Niunia wraca do wody.Niestety płyty śliskie,blisko 40 kilo na rękach i nie oczekiwanie zniknąłem razem z niunią z kadru. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Misio wraca do wody 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Karol a buractwo Ci nie pyszczy że wypuszczasz niszczyciela ryb . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kilka fotek z wczorajszej nocki nad OderkąKolegi "niszczyciel ryb" wraca:i poranna basia Darka:Ja mniej okazałe rybki i do zrobienia fotki nikogo nie było w pobliżu, ale większego z moich boleni udało się "ustrzelić" jak odpływał: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) gdzie to bylo?Nad Odrą.A tak na serio, już tak za wiele widać, nieznajomemu z 3 postami nawet na PW bym nie odpisał...Nad wodą poznaliśmy jakiegoś użytkownika JB z Wrocławia, nicku nie znam jak by co to kolega powinien skojarzyć A teraz na kilka dni znikam... Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Karol a buractwo Ci nie pyszczy że wypuszczasz niszczyciela ryb .Tomek wiesz jak załatwia się takie sprawy liść na czoło dla otrzeżwienia i z dużego palca pod hydrant zazwyczaj pomaga żeby spokojnie dać rybie dojść do siebie i spokojnie odpłynąć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Tomek wiesz jak załatwia się takie sprawy liść na czoło dla otrzeżwienia i z dużego palca pod hydrant zazwyczaj pomaga żeby spokojnie dać rybie dojść do siebie i spokojnie odpłynąć !!!To trochę za stare było [choć nie powiem waleczne] żeby liścia wypłacić.Jeszcze by się rozleciał.Chwyciłem za ucho i odprowadziłem miejsce. Karpiarze niestety beretują sumy.No cóż ja do karpi specjalnego sentymentu nie mam.Trochę mi się to nie zgadza,chronić obcy gatunek kosztem rodzimego. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kolego Pride, piękne pstrągi i piękne zachowanie! Tak trzymać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 W tym sezonie udało mi się złowić już 10 brzanek, dla mnie to dużo i oczywiście wszystkie c&r - zresztą jak mogło by być inaczej dla tych pięknych i walecznych rybek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi