Skocz do zawartości

Zdjęcia C&R

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Parę zdjęć z wczorajszej wyprawy nad pomorskie rzeczki.Pogoda była wspaniała, co w tym roku traktuję w kategoriach cudu :)

Miłe towarzystwo Macieja, adepta muszkarskiego obłędu sprowokowało odwiedzenie kilku starych kątów.

Warunki jak to na Ziemiach Odzyskanych ;)

post-46397-0-87004500-1438631649_thumb.jpg   ...

ale mokra spławiana z nurtem brązowa złotogłówka na 10-tce dała nam chwile radości.

post-46397-0-26602100-1438631633_thumb.jpg post-46397-0-96518500-1438631671_thumb.jpg post-46397-0-89217000-1438631704_thumb.jpg

Nad rzeką chrupiąc wodorosty pojawił się nieoczekiwany gość.Po namyśle także jego objęliśmy zasadą C&R :D

post-46397-0-65872800-1438631732_thumb.jpg

pozdro-Paweł

• Like 23

gdzie to bylo?

Nad Odrą.

A tak na serio, już tak za wiele widać, nieznajomemu z 3 postami nawet na PW bym nie odpisał...

Nad wodą poznaliśmy jakiegoś użytkownika JB z Wrocławia, nicku nie znam jak by co to kolega powinien skojarzyć ;)

A teraz na kilka dni znikam...

Edytowane przez *Hektor*
  • Like 1

Karol a buractwo Ci nie pyszczy że wypuszczasz niszczyciela ryb  :lol: .

Tomek wiesz jak załatwia się takie sprawy  ;) liść na czoło dla otrzeżwienia  :lol:  :lol:  :lol: i z dużego palca pod hydrant  ;) zazwyczaj pomaga żeby spokojnie dać rybie dojść do siebie i spokojnie odpłynąć !!!

Tomek wiesz jak załatwia się takie sprawy  ;) liść na czoło dla otrzeżwienia  :lol:  :lol:  :lol: i z dużego palca pod hydrant  ;) zazwyczaj pomaga żeby spokojnie dać rybie dojść do siebie i spokojnie odpłynąć !!!

To trochę za stare było [choć nie powiem waleczne] żeby liścia wypłacić.Jeszcze by się rozleciał.Chwyciłem za ucho i odprowadziłem  miejsce. 

Karpiarze niestety beretują sumy.No cóż ja do karpi specjalnego sentymentu nie mam.Trochę mi się to nie zgadza,chronić obcy gatunek kosztem rodzimego.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3