maniak Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 [emoji3] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Takie tam "spacerkowe chwile".Zdjęcie w dwóch wydaniach. Edytowane 27 Maja 2021 przez Jano 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszedł Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Edytowane 28 Lipca 2021 przez Darek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Przeglądałem stare zdjęcia i natrafiłem na tego jegomościa. Zdjęcie z 30 marca 2019. Jeden z pierwszych nocnych kleni tego sezonu. Nie jest to jedyny kleń z deformacją jakiego złowiłem. Chciałem tylko podkreślić, że natura umie sobie poradzić, nawet kiedy my sami mamy wątpliwości. Ryba w bardzo dobrej kondycji. Warto wypuszczać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Skolioza, krzywo siedział w ławce szkolnej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Wszystkie wracają do domu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Tymiankowy zbój Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzpo91 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Człowiek nie może się doczekać czerwca...jeszcze tyle dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Mówią, że wyszedł mi fajny strzał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) No trzeba! Edytowane 3 Lipca 2022 przez Paweł Bugajski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Jak to jest że przez rok na takim forum nie wstawił nikt zdjęcia wypuszczanej ryby[emoji21][emoji21][emoji21][emoji45][emoji45][emoji45]? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalkahttps://uploads.tapatalk-cdn.c.jpg Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Jak to jest że przez rok na takim forum nie wstawił nikt zdjęcia wypuszczanej ryby[emoji21][emoji21][emoji21][emoji45][emoji45][emoji45]? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalkahttps://uploads.tapatalk-cdn.c.jpgMoze dlatego, ze zeby zrobic to zupelnie bezszkodowo dla ryb, potrzebna jest druga osoba. Inaczej z jednej strony wypuszczasz, ale musisz wziasc aparat do reki, jakos skadrowac rybe i wypuscic. Samemu to troche karkolomne. Oczywiscie wykonalne, ale np w moim przypadku, pomijajac fakt, ze mam telefon ktorym zrobienie zdjecia to sztuka nie chce mi sie jeszcze kombinowac i pstrykac jakies foty. Jak lowie pstraga, to zalezy mi, zeby w jak najlepszej kondycji odplynal. Jesli to mozliwe, wogole go do reki nie biore. Pstrykanie mocno by to utrudnilo. Priorytetem dla mnie jest zawsze ryba a nie fotka na pamiatke. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zobacz ile przez rok jest zdjęć ze złowioną ryba a ile z wypuszczaną [emoji53]. Więc Twoja teza jest nie do przyjęcia. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Już kiedyś wstawiłem zdjęcia tych ryb i gdzie one są? Rozumiem, że za małe były. Białoryb do 50 cm odpinam w wodzie i nie robię nawet zdjęcia. Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez robert2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Więcej nie zdążyłem[emoji2] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Września 2023 przez jacekp29 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) I poszedł Edytowane 1 Października 2023 przez Biesan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Odpływa powoli, [emoji846] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Odpływa w swoje miejsce. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi