Jano Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 "big mamma" (PB) w dobrej kondycji wraca do wody...(foto wykonane przez Jacka) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 DSC_1880.JPGSiwy, co ty robisz na suchym lądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 - Jaki on piękny!-Ryba, jak ryba...-Mogę ja ja wypuścić?-Oczywiście 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Też coś dodam do jednego z najlepszych tematów ostatnio nawet jak z kimś jadę to uciekam łowić w krzaczory i zbytnio niema jak fotek z uwalniania pstryknąć, ale spróbuję zaraz coś znaleźć I kumpla jeszcze ustrzeliłem na LSO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizio Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 - Jaki on piękny!-Ryba, jak ryba...-Mogę ja ja wypuścić?-Oczywiście Kamil obie rybki ładniutkie ale tylko jedna nadal wolna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Oj, żebyś wiedział. Właśnie dziś mija nam 3 rocznica ślubu. Masakra, jak ten czas zasuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Oj, żebyś wiedział. Właśnie dziś mija nam 3 rocznica ślubu. Masakra, jak ten czas zasuwa... Trzecia rocznica, ech kiedy to było, ja już mam 10 latek stażu ale moja ze mną na ryby nie jeździ (może i dobrze a może źle sam nie wiem), pozazdrościć tylko że masz żonkę z zamiłowaniem jak i Twoje do wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Moja też nie łowi- może i dobrze ? A zazwyczaj brzydziła się ryb. Teraz była oczarowana, a więc jest progres To był wypad celem wspólnego popływania, coby nie mówiła, że tyle kasy poszło tylko na moją zabawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Po wypuszczeniu pozowała jak prawdziwa dama na wybiegu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Trzecia rocznica, ech kiedy to było, ja już mam 10 latek stażu ale moja ze mną na ryby nie jeździ (może i dobrze a może źle sam nie wiem), pozazdrościć tylko że masz żonkę z zamiłowaniem jak i Twoje do wędkarstwa. Po 16 będziecie mówili, że deptanie żony podchodzi pod kazirodztwo.... Mimo, że żona to nie rodzina A tu fotka z wątku o kleniach. Fajnie wyszło Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Slavobeer 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Też coś wrzucę od siebie:Ostatnio staram się też kolekcjonować filmiki z wypuszczania 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Michal, super fotki. Bardzo ladnie wyszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Pickerel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zdjęcie kleksa przed odlotem 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Uwolnienie grubej muchowej 90 tki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Coś pięknego Aż się serce raduje Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pan sandacz nadal patroluje swoja rzekę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Super fotki Wojtek! Gratuluje! Oby bylo wiecej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Laszcze drżyjcie mama wraca i jest głodna 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Mateusz, sliczna mamuska. No i czapeczka widze, ze firmowa. Tak trzymac. Gratulacje!A tak z ciekawosci, jesli mozna ta kartka na ramieniu to jest karta wedkarska? Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Tak niebieskie to licencja , pod ręką i płoszy kłusoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Wraca do swojej zatoki.. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez mansik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi