Sinopapużasty Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ja też skleciłem kiedyś filmik z kilkunastu wypraw , powiem że super pamiątka w tym sezonie uczynię to samo trochę materiału sie uzbierało a tu wspomniana stara produkcja . C&R ! pozdro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jeszcze zaległy szcupaczek z zawodów nad Odrą się znalazł 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Edytowane 9 Września 2015 przez kolo575 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Może jestem monotematyczny ale lubię jak Brzanki odpływają - za dużo ich widzę beretowanych Zresztą każdą rybę lubię w wodzie Edytowane 14 Września 2015 przez siatkaz 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Tomku jaka tam monotematyczność. Ja się bardzo cieszę widząc takie zdjęcia i choć brzan nie łowię często to uważam że ta piękna i waleczna ryba powinna być pod całkowitą ochroną. Edytowane 14 Września 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Pod całkowitą ochroną to nie koniecznie bo byśmy nie mogli jej łowić ale całkowite C&R jak najbardziej mi się marzy. Tylko chyba nie dożyjemy tego - może nasze dzieci, ale czy będzie wtedy co chronić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Zły i brzydki laks . 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nocny klenik. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Arek, ładny diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 wczorajszy boluś 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) @andego Mój był szybszy Edytowane 8 Października 2015 przez ZedSet 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 one tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Sprzed paru dobrych lat, mój pierwszy szczupak na jerka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Do kompletu brakowało mi wąsatego... Niech rośnie! 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Super fota @Kamil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Pa pa ... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 :D 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Edytowane 4 Października 2015 przez ziom7 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Takie tam, młode jurne garbolino, wielkościowo może nie powalają, za to trochę ich połowiłem . https://www.youtube.com/watch?v=iio0TukEWvc 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi