Guzu Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Pamietajcie PROSZE, by zawsze wypuszczac wszystkie zlowione pstragi : Edytowane 5 Października 2015 przez Guzu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie tylko pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Pani Boleniowa... Jak na damę przystało była dystyngowana, stonowana i ładnie się pokazała na foto odpływając spokojnie przy brzegu. Pan Boleń... Zbój i tyle... zażarł, szarpał się, nie chciał pozować i poszedł od razu prosto w nurt... Edytowane 7 Października 2015 przez AdasCzeski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Super fotka Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ja też mam trochę zdjęc ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Zdjęcie jeszcze z lata, San, OS: Edytowane 9 Października 2015 przez ictus 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wypuszczanie pstrazkow to naprawde DUUUUUUZA przyjemnosc : 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Oglądanie wypuszczania również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) @Guzu Ta fota jest bardzo piekna. Czuc te idee nokill Poniżej foty z kleniowej wyprawy solińskiej. Łowiłem na muchówkę w #6 klasie ale bardzo głęboko nurkującym sznurem w 8 klasie tonięcia -Airflo Sixth Sense Sinking Lines Di8. Kleń z ok 10-15 metrów na białego streamera z czarnym grzbietem od TomCasta:) Edytowane 9 Października 2015 przez ictus 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Ja tylko pstrazka wypuszczalem Jak sie chodzi samemu, a tak najczęściej chodzę, to sie nie ma takich zdjęć...Wiec jak juz mam towarzysza, to korzystam Edytowane 9 Października 2015 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Takie tam, młode jurne garbolino, wielkościowo może nie powalają, za to trochę ich połowiłem . Bo wędkowanie daje frajdę jak się połowi i wypuści a nie jedno branie na dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 19 Października 2015 przez mansik 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Nie są wielkie za to odpływają jak wszystkie wypięte z bezzadziorowych kotwic, bez wyjmowania ich z pod lustra wody. Edytowane 26 Października 2015 przez CarIvan 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Przed chwilą wróciłem z nad rzeki.Piękna pogoda, prawdziwa złota jesień Rzeka obdarzyła wieloma lipieniami, które oczywiście wypuściłem Woda niska, klarowna, brania zarówno na suchą, jak i mokrą muchę( blue dun 16, hydropsyche 12). . Siły wzmacniałem jajkiem na twardo, w czasie posiłku wypatrując oczek . Brania od 8.30 do 15.30 bez wyraźnej przerwy.Oczkowania najintensywniejsze ok 13.00 pozdrawiam - Paweł 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jakoś temat ucichł... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To ja również podokładam parę kamyczków do ogródka Zdjęcia nie chronologicznie ale z małym komentarzem Wypasiony kleks na krótką nimfę przy lipieniowaniu - podniósł adrenalinęPan Tymianek Jeziorowy kleń który zachwycił się moją mokrą muszką - odpoczywa po Król kaczego dołka - dalej na tronie Czarnuszek dalej gania sieczkę 500m od mojego bloku 40 centów pasiastego szczęścia odpływa na miejscówkę przy palu pomostu Krasna koleżanka z leśnego jeziorka odpłynie dalej cmokać tatarak Młody dokładnie wie co ma czynić !!Więcej grzechów nie pamiętam lub nie było możliwości uwiecznienia tych wspaniałych momentów gdy człowiek "dostaje" porcję wody na pożegnanie 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Piękne zdjęcia Panowie! Gratuluję. I mi się udało co nieco ostatnio wypuścić 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 jakieś foty z przed paru latek znalazłem 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 @szymanek69 genialne zdjęcia .Możesz napisać czym focisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 @szymanek69 genialne zdjęcia .Możesz napisać czym focisz?Nie przesadzajmy ale cieszę się że zdobyły jakieś uznanie- bo aparat jest trzecią niezbędną rzeczą jaką zabieram na ryby ( po kiju i przynętach ) Generalnie robione były różnymi pstrykami, w zależności który z towarzyszy był ze mną na rybach Robiłem zdjęcia zwykłym kompaktem Canona Power Shot A570 IS ( z możliwością nastawień ręcznych) dopóki go nie zamoczyłem - wtedy przesiadłem się na Olympusa TG3 i też jestem zadowolony. Do kolekcji są jeszcze lustrzanka Nikona D3300 i Olympus Pen E PL5 kolegów. Także jest różnorodnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi