Skocz do zawartości

Zdjęcia C&R

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego idealne są zawody na których potwierdzeniem złowionej ryby jest zdjęcie na miarce i podpis najbliższego kolegi po kiju. Niestety w moich stronach to nigdy nie przejdzie dlatego jak jadę na zawody i coś złapię robię fotki rybek i pokazuję je na koniec. Udało mi się w ten sposób nawrócić dwie osoby :) Więc czasami opłaca się wziąć w nich udział...

Edytowane przez Qcyk

Zaraz bryknie. :)

post-46397-0-41455900-1467923604_thumb.jpg

Potokowiec- 50 cm- złowiony na spinning, na 7 cm woblerka w niewielkiej rzece przez Grzegorza.Pogoda deszczowa, temperatura ok. 15 stopni C, Ryba wielokrotnie atakowała przynętę odpędzając ją i w końcu zagryzła.

Więcej szczegółów tu http://jerkbait.pl/blog/14/entry-426-niez%C5%82y-numer-czym-sobie-na-to-zas%C5%82u%C5%BCy%C5%82em/

Swoją drogą wątek kwitnie! Super!

Edytowane przez Paweł Bugajski
  • Like 16

Po 46 dniach bez ryby, dłubania w mega niskiej wodzie przyszedł deszcz i udało sie trafić przyzwoitego laksa z "mojej" rzeczki i ciśnienie trochę opadło ;).

P1620258_zpstaig84d5.jpg

I rybka mojego Taty która bardzo mnie cieszy, złowiona na zasadzie "stań tam, rzucaj tam, blache prowadź tak, popróbuj tu z pół godziny, one tu stoją w rynnie przy kancie, na bank". Efekt przyszedł po 15 minutach :)

P1620254_zpsiyeiykq1.jpg

• Like 25

Halo szefostwo! Nie to żebym się czepiał, jednak brakuje mi tutaj zdjęć z całą gamą zasad C&R poprzedzających chwalebny akt wypuszczenia ryby. Może jakiś apel do Forumowiczów, albo konkurs na zachętę ze zdjęciami nawiązującymi do soli C&R :)