czocho Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie bierz udziału w tych tzw. zawodach...proste.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Dlatego idealne są zawody na których potwierdzeniem złowionej ryby jest zdjęcie na miarce i podpis najbliższego kolegi po kiju. Niestety w moich stronach to nigdy nie przejdzie dlatego jak jadę na zawody i coś złapię robię fotki rybek i pokazuję je na koniec. Udało mi się w ten sposób nawrócić dwie osoby Więc czasami opłaca się wziąć w nich udział... Edytowane 7 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Zaraz bryknie. Potokowiec- 50 cm- złowiony na spinning, na 7 cm woblerka w niewielkiej rzece przez Grzegorza.Pogoda deszczowa, temperatura ok. 15 stopni C, Ryba wielokrotnie atakowała przynętę odpędzając ją i w końcu zagryzła.Więcej szczegółów tu http://jerkbait.pl/blog/14/entry-426-niez%C5%82y-numer-czym-sobie-na-to-zas%C5%82u%C5%BCy%C5%82em/ Swoją drogą wątek kwitnie! Super! Edytowane 7 Lipca 2016 przez Paweł Bugajski 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Poranno - wieczorny wypad nad jezioro.. Edytowane 8 Lipca 2016 przez mansik 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wieczorny zed 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A może boleniowo? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Szczupłe też muszą wracać do wody. Płotki Tomiego jak się okazuje bardzo skuteczne. Jedną fotę usuwam. Nijak nie spełnia wymagań regulaminu, a i estetyczna też nie jest. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Po 46 dniach bez ryby, dłubania w mega niskiej wodzie przyszedł deszcz i udało sie trafić przyzwoitego laksa z "mojej" rzeczki i ciśnienie trochę opadło . I rybka mojego Taty która bardzo mnie cieszy, złowiona na zasadzie "stań tam, rzucaj tam, blache prowadź tak, popróbuj tu z pół godziny, one tu stoją w rynnie przy kancie, na bank". Efekt przyszedł po 15 minutach 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 SFE 24h Wrocław 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Kilka zdjęć pajków z wiosny, tylko C&R! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Morski C&Rmilupa 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBrawo -czad! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jak ja to lubię . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Klenie nie porażają wielkością, ale satysfakcja z wypuszczania ogromna 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 W sobotę koledze robiłem fotki z bolaskiem 65, po focie z wypuszczania przepłynął obok mnie i jeszcze raz udało się ustrzelić: Ryba i aparat Darka, ale wobek mój i ja pstrykałem, wiec chyba mogę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) 89 cm Essox'a wraca do starej Angielskiej żwirowni Edytowane 26 Lipca 2016 przez Catrol 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Wczorajszy. Koło 80 cm. Do zoba za 20 cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Halo szefostwo! Nie to żebym się czepiał, jednak brakuje mi tutaj zdjęć z całą gamą zasad C&R poprzedzających chwalebny akt wypuszczenia ryby. Może jakiś apel do Forumowiczów, albo konkurs na zachętę ze zdjęciami nawiązującymi do soli C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Robercie, większość użytkowników forum nawet tutaj nie zagląda (i do podobnych tematów), na forum rozluźnienie zasad zapanowało, a Ty tu o "soli" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi