kaer Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam wszystkich.Chciałbym się spytać kolegów wędkarzy czy mogli by mi wysłać scan artykułów Marka Szymańskiego ze strony 18 i 30.Znajdują się one w gazecie Wędkarski Świat 8\2013.Artykuły dotyczą przynęty na nocnego suma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 siemasz mam to wydanie w pdf-ie wyslij mi maila na pv to ci wysle tylko plik ma 16 mb i nie wiem czy twoja skrzynka go przyjmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Masz priva. Powinien pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 tzn co maila odemnie nie dostałes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Bardzo serdecznie dziękuję osobom, które się w to zaangażowały.Scan pobrałem, przepraszam za zamieszanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi