p_krolik Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 witam wszystkich.interesuje mnie temat czy w silniku yamaha 6 km 2t można podniesc moc pozdrawiam dodam że szukam H do D z powodu wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Można do 8KM , poszukaj na forum ktoś przerabiał ten temat, @Peresada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Wymiana /rozwiercenie wydechu i mamy 8koni Pozdrowka Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromadzki Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://jerkbait.pl/topic/13778-jak-zrobi%C4%87-z-6-koni-8-koni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://www.cro.pl/przerobka-z-8km-na-10-km-yamacha-t27993-60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wymiana /rozwiercenie wydechu i mamy 8koniPozdrowka Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka..no i chyba odchylenie "organek" co by dostał więcej tlenu do spalania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zupełnie nie. Porównywałem numerację części. Poza wydechem to. takie same motory... Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ..gdzieś wyczytałem, że to poprawia osiągi i podnosi moc......dodatkowo niektóre motory o mróznej mocy a budowane na tym samym bloku dławione są..na lince gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 może być że poprawia, nie wiem nie sprawdzałem.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Nie wiem jakie są różnice pomiędzy 6 i 8 km ale w przypadku 9,9 i 15 km załozona jest blokada na rumplu oraz inne są organki w kolektorze ssącym. Tu jest wszystko ładnie opisane a na ostatniej stronie fotki: http://www.cro.pl/przerobka-z-8km-na-10-km-yamacha-t27993-60.html Edytowane 21 Maja 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
p_krolik
witam wszystkich.interesuje mnie temat czy w silniku yamaha 6 km 2t można podniesc moc pozdrawiam dodam że szukam H do D z powodu wagi
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi