explorator73 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam na wstępie kolegów i koleżanki,Bardzo proszę o radę jak i gdzie w miarę sprawnie i bezboleśnie wejść w posiadanie wędek jerkowych sygnowanch przez Bertusa Rozemajera?Nie mam 100 % przekonania odnośnie wyboru konkretnego modelu, ale ze względów praktycznych preferuję kije 2-częściowe. Myślę o c.w. 80 -120 g i długości 195 cm. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.Aha...Idzie do mnie z USA C4 6601 i nie mam go przynajmniej narazie do czego przykręcić.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Na stronie jerkbait.pl jest bardzo dobry artykuł o tych kijach. Poczytaj sobie i krajobraz ci się rozszerzy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 @Explorator, witaj na naszej stronie. Przeczytaj sobie tą recenzję kija Rozemeijera. Są tam bardzo cenne informacje praktyczne na temat modelu 2 Jerk-It.http://jerkbait.pl/?p=38 Wędziska jerkowe można kupić np. w tym sklepie: http://www.visshop.nl/index.php?cPath=635_344_360&osCsid =erkeeq191enp3pf631iuc26fk0 Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to chętnie pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Cóż, w kraju w detalu byla kiedys jedna czy dwie sztuki w warszawskim JERKU. Wydaje mi sie ze jak pogadasz w sklepie z chlopakami to Ci sprowadza z Niemiec. Alternatywnie pozostaje internet lub zakupy przy okazji wizyty w Niemczech lub w Holandii. Witaj na forum, przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi