jedrek115 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Cześć, czy ktos użytkował tą echo i moze wyrazic swoja opinie ?? i jak z dzialaniem GPSa Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) dobra maszyna.jedyne na co trzeba uważać to wtyczki z tył- są delikatne no i ulewny deszcz.używaliśmy tego echa na bałtyku,wiele razy była zalana słoną wodą w końcu połamały się bolce wtykowe i padł gps.przewód dałem bezpośrednio do środka i zalałem distalem,gps wymontowałem.zauważyłem też że częściowo jest zalana[zaśniedziała]płytka scalona sondy.po jakimś czasie nie chciała się włączyć bo rozsypała się mała kosteczka na scalaku [od słonej wody]o dziwo po zlutowaniu ścieżki sonda działa.w sumie jestem w wielkim szoku że to użądzenie przetrwało i działa do dziś dnia po takim katowaniu[prucz gps-u].w sumie obliczyłem jakieś 10 lat intensywnego użyrkowania. Edytowane 20 Maja 2014 przez busz231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jest sporo takich tanuch cuda z gps na ebayu bez przetwornikow. Jaku tam idze zwykly jak do lowrance czy cuda 168? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jedrek115
Cześć, czy ktos użytkował tą echo i moze wyrazic swoja opinie ?? i jak z dzialaniem GPSa
Dzieki za odpowiedz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi