Hcv Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) witam wszystkich nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi na moje pytanko wiec załozyłem wątek i tak :Poszukuję kołowrotka do wędki mikado felling to jest okoniowo kleniowa 2.70m i nie moge się zdecydować co do kołowrotka mam ogółem 200zł narazie ale zostanie mi 70zł bo wedka 130zł mój budzet na kołowrotek to 130zł bo sobie jeszcze dozbieram tą 100zł bo zyłka itp Pzdr Hcv Edytowane 19 Maja 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) No stelli nie bedziesz kupowal. Trzymaj sie z dala od shimano w tej cenie. Wiecej ci nie poradze bo nie kupuje sprzetu w pl. Edytowane 19 Maja 2014 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Spro passion , ryobi ecusima wielkości 20. pozdrawiam i zachęcam do korzystania z forumowej wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 a konkretne modele i nie ograniam co do rozmiarów szpuli bo znajmoy polecał jakąś 1500 i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 W takiej kasie to według mnie najlepszy będzie Spro Passion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) ..................... Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Mam ten kijek, swoją drogą fajna taniutka szpada ja podpinam rozmiar 300 i taki jest według mnie optymalny. Może wygląda przy tej wędce jak betoniarka ale uwirz, przydaje się. Szczupaki często gustują w gumkach rozmiaru mikro. Do niego nawiń cienką żyłkę, dla tej wędki max 0.18 choć polecam 14tkę i nawet mała przynęta leci daleko. Udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) ..... Edytowane 19 Maja 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 HCV czyżby powrót Łukasza 050 na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi