Skocz do zawartości

Prywatna galeria Pietrusa (kijaszki)

pietrus

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrek- świetna robota!

Z mojej strony , jak to się mówi, pełen szacun

Twoje zdjęcia potwierdzają mój punkt widzenia, że jeśli ktoś ma trochę zdolności manualnych i wiedzy to może zrobić w domu dla siebie naprawdę śliczne wędki,dopieszczone pod każdym względem.

Trzymam kciuki za następne !

Pozdr

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Pietrus

Rewelacja. Temat dopiero zaczął mnie fascynować, ale kiedy patrzę, jak świetnie można sobie poradzić... Brawo! Ładne akcenty w omotkach, dobór komponentów i lakierowanie jak dla mnie lux

Powodzenia w następnych projektach i żeby chęci do rozwoju Cię nie opuszczały, bo fach w ręku masz!!!

PS. Masz może jakieś foty kijków przy próbie ugięcia?

Pozdrawiam, Grzesiek

• 2 tygodnie później...

No kurcze, szok. Chyba i ja kiedyś sprawię sobie jakiś blank, najtańszy z tanich, i całą resztę, i popróbuję w/g jakiejś receptury ;) . Przypuszczam, że recept by się skądsiś wzięło. Zastanawia mnie tylko skąd wiadomo, że to kij np od 2g do 10, albo od 10 do 30 :unsure: . Gratulacje, coś pięknego.

Zastanawia mnie tylko skąd wiadomo, że to kij np od 2g do 10, albo od 10 do 30 :unsure: . Gratulacje, coś pięknego.

np z naklejki w jaka producent wyposaza w sumie chyba kazdy blank. albo po prostu najzwyczajniej w swiecie z wlasnego dowiadczenia. idziesz nad wode i sprawdzasz do czego sie nadaje to co wlasnie stworzyles... ;)

Pietrus mam pytanko ponieważ widze cos co wydaje mi sie dziwne, pierwsze 2 kijaszki w twojej galerii sa uzbrojone w rury rezonansowe ale niema pierscieni rezonansowych wiec poco zwiekszac wage gotowej wedki rura skoro nie jest to rekojesc rezonansowa sam zbroje wedki ale z takim uzbrojeniem jeszcze sie nie spotkalem pozatym wykonczenie jest naprawde ladne