pietrus Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam forumowiczów!!!Chciałem pokazać wędeczki zrobione przez siebieA oto pietwsza z nich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 i następny kijaszek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 i cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 kolejne fotki Batsona: wszystkie kijaszki robione były na komponentach Fuji i Batson zakupione w FC oraz XRod. Pozdrawiam Piotrek pokrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Piotrek- świetna robota!Z mojej strony , jak to się mówi, pełen szacun Twoje zdjęcia potwierdzają mój punkt widzenia, że jeśli ktoś ma trochę zdolności manualnych i wiedzy to może zrobić w domu dla siebie naprawdę śliczne wędki,dopieszczone pod każdym względem. Trzymam kciuki za następne ! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzieki chopy za miłe słowa Jesli cosik jeszcze zrobie to fotki wstawie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Normalnie super kijki .Wstawiaj więcej fotek ,miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Będę musiał się trochę podszkolić w temacie - ale jeszcze jest czas Fajne kije. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Kurcze @pietrus zdolny człowiek z Ciebie - gratuluję. Oczywiście zachęcam do wrzucania kolejnych fotek - miło że przybywa na forum osób czynnie biorących się za rodbuilding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Masiak Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Super , bardzo ładne ,czysto wykonane wędeczki , Gratuluje Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Piękne lakierowanie i omotki...SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Osobiście w tych tematach nie siedzę - po prostu interesuje mnie produkt ale ... jestem pod wielkim wrażeniem! Super sprawa. Gratuluję i cieszę się, że kolejny rodbuilder jest aktywnie z nami. Super! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Miło widzieć , Petrusie . Pięknej zabawy i ciągle nowych doświadczeń !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam ponownie. A oto następny kijaszek mojej produkcji. i jeszcze jedno dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Kolejny patyczek to Talon VI+ XHF2Przeznaczenie Sum ,Głowatka. Uchwyt Matagi CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 I ciag dalszy fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 PietrusRewelacja. Temat dopiero zaczął mnie fascynować, ale kiedy patrzę, jak świetnie można sobie poradzić... Brawo! Ładne akcenty w omotkach, dobór komponentów i lakierowanie jak dla mnie lux Powodzenia w następnych projektach i żeby chęci do rozwoju Cię nie opuszczały, bo fach w ręku masz!!! PS. Masz może jakieś foty kijków przy próbie ugięcia? Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Baaardzo ładna robota. Jestem pełen podziwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Niestety ale fotek ugięć wedzisk nie posiadam. Jutro wyjeżdzam na 2 miesiace. Jak wróce i nie zapomne to porobie kilka dla Ciebie,ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Niestety ale fotek ugięć wedzisk nie posiadam. Jutro wyjeżdzam na 2 miesiace. Jak wróce i nie zapomne to porobie kilka dla Ciebie,ok. Pozdrawiam W takim razie dobrej podróży i bezpiecznego powrotu.Nie bój - przypomnę się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM80 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No kurcze, szok. Chyba i ja kiedyś sprawię sobie jakiś blank, najtańszy z tanich, i całą resztę, i popróbuję w/g jakiejś receptury . Przypuszczam, że recept by się skądsiś wzięło. Zastanawia mnie tylko skąd wiadomo, że to kij np od 2g do 10, albo od 10 do 30 . Gratulacje, coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zastanawia mnie tylko skąd wiadomo, że to kij np od 2g do 10, albo od 10 do 30 . Gratulacje, coś pięknego. np z naklejki w jaka producent wyposaza w sumie chyba kazdy blank. albo po prostu najzwyczajniej w swiecie z wlasnego dowiadczenia. idziesz nad wode i sprawdzasz do czego sie nadaje to co wlasnie stworzyles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pietrus mam pytanko ponieważ widze cos co wydaje mi sie dziwne, pierwsze 2 kijaszki w twojej galerii sa uzbrojone w rury rezonansowe ale niema pierscieni rezonansowych wiec poco zwiekszac wage gotowej wedki rura skoro nie jest to rekojesc rezonansowa sam zbroje wedki ale z takim uzbrojeniem jeszcze sie nie spotkalem pozatym wykonczenie jest naprawde ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi