tolekthc Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zapraszam do mnie nad Sekwanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam kolegów. Tak dawno nic nie motałem że już zapomniałem jak się to robi ;-) Przy dwójce małolatów tak to już jest.Ale do rzeczy. Chodził za mną od dawna patyk pod sandałka na lżejsze przynęty i dość długi jak na pływadło. Początkowo miał byc FA potem celowałem w Matagi SS i już nawet miałem go odłożonego do zabrania w BRC do czasu aż Robert nie dał mi w łapę jego...A mowa o StC 5S76MLXF2-G . To była miłość od pierwszego machnięcia. Nie wiem dlaczego piszą że szczyt ma 1.6 skoro wlazła przelotka 1.4 mm. Reszta na foto.Rekojeść dzielona w TigerkuUchwyt SkSS z insertem z korka Burnt Fuji Torzite po całości od 20 do 4 Taki tam ;-) Całość w BRC . Dzięki Robert Ps: W przygotowaniu wkońcu dłuuugo przeze mnie wyczekiwany ...Ale o tym niebawem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Łykałem te obrazki jak Indor kasze:Listopad 2008: Fajnie ze znów wstawiasz fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Piotr nie masz tam przypadkiem zapelnionej calej skrzynki z wiadomosciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No raczej nie, a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No raczej nie, a dlaczego?A chcialem wiadomosc wyslac to jakies errory dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam ładnie robisz podobają mi się także opisy w tym CD załączonym od Yglo nawet bardzo .... Którego z Matagi SS zastąpiła ta x tremka 10 lb ...? w kilku zdaniach co przemówiło na jej korzyść ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Maciej 77 dzięki .Matagi SS L lub ML już nie pamiętam dokładnie, ma delikatny szczyt ale szybko szczytówka się pogrubia no i ma dość cienkie ścianki. Elitka to jest to czego szukałem. Bardzo delikatny szczytem a łowię nim główkami 2-3 gramowymi, ale dolnikiem mozna zapaprać po zębach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jakoś nie mogę wykończyć kijka który miał być następny a brakuje tylko napisu. Za to kolejnym będzie pstrągowa zabawka od Suzuki. Ubrany po całości w Torzite Gun Smoke od 16 do 4 ,kapitalny uchwyt Angle-Japan z insertem drewnianym bardzo lekki oraz koreczek. Klasycznie. Fotki takie sobie na szybko. Całość w BRC. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Piękna robota ale mój będzie jeszcze ładniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 BRC podaje wage uchwytu 23g, a ja wlasnie skladam Delfina i waga uchwytu 18g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pstragowka pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Yglo , dla mnie Delfin mógłby nie istnieć. Najbrzydszy uchwyt jaki w życiu widziałem i może sobie ważyć 10 g i być czuły jak nie wiem co to i tak go nie zamontuje . A patyczek wyszedł 69g to i tak nie źle. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez pietrus 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Z góry przepraszam za to co napiszę ...Pod słowami Pietrusa podpiszę się obiema rękami i nawet nogą Mam nadzieję ,że Pan Janusz się na nas nie obrazi ,ale uchwyt nie należy do najpiękniejszych . Do tego ta gruba warstwa lakieru przed i za ....mocowanie do kija też moim zdaniem trzeba by było dopracować . Generalnie zamysł uważam ,za dobry ,jeśli chodzi o wykonanie - popracował bym nad estetyką . Wtedy te 200 i więcej mógł bym za niego zapłacić ... Zaznaczam,że jest to moja subiektywna opinia ... Pozdrawiam P. Ps.Piotr jakiego rodzaju korek użyłeś ? Flor ? Edytowane 21 Grudnia 2017 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Z góry przepraszam za to co napiszę ...Pod słowami Pietrusa podpiszę się obiema rękami i nawet nogą Mam nadzieję ,że Pan Janusz się na nas nie obrazi ,ale uchwyt nie należy do najpiękniejszych . Do tego ta gruba warstwa lakieru przed i za ....mocowanie do kija też moim zdaniem trzeba by było dopracować . Generalnie zamysł uważam ,za dobry ,jeśli chodzi o wykonanie - popracował bym nad estetyką . Wtedy te 200 i więcej mógł bym za niego zapłacić ... Zaznaczam,że jest to moja subiektywna opinia ... Pozdrawiam P. Ps.Piotr jakiego rodzaju korek użyłeś ? Flor ?Tak tutaj użyłem Flor-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kolejna pstrągówka trafiła na warsztat. Starszy brat poprzednika czyli Suzuki RXF-6lb-602. Ubrany w Torzite Gun Smoke od 16 do 4. Uchwyt Andrew's fishing z insertem drewnianym. Korek z wykończeniem z Burnt-a. Wszystko w BRC 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Sliczna, burnt sie tylko bedzie troche kruszyl, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mam tak zakończone wędki i nic się z tym nie dzieje przez lata. Myślę że da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) I c.d. patyczków dedykowanych pod pstrągi. Tym razem przeróbka Mojego ulubionego Dragona. Nie powiem ,zainwestowałem w niego a co tam. Jeśli polegnie ,pobiorę przeszczepy do Suzuki. Jak na razie sprawuje się dobrze i jest to dla Mnie w tej chwili nr.1 na pstrągi.Ubrany w Torzite Gun Smoke od 16 do 4, Prześwietny uchwyt Angle-Japan ,korek z wykończeniem z korka mielonego. Blank został oskrobany z lakieru i taki pozostał. Waga 75 g. Czyli 10 g odeszło. Przed operacją wygladał tak. A tak po. Wszystko w BRC. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez pietrus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 co to za nić na dragonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) To ProWrap Nylon 822 Edytowane 4 Stycznia 2018 przez pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Potrzebuję pomocy przy odratowaniu wędki, shimano exage stc 240cm 10-30g. Ułamałem szczytówkę około 10cm, tuż nad drugą przelotką. Wędka składa się z 5 elementów składanych nasadowo. Czy można odbudować, dorobić z naciskiem na dorobić, taką szczytówkę? Jaki koszt takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Potrzebuję pomocy przy odratowaniu wędki, shimano exage stc 240cm 10-30g. Ułamałem szczytówkę około 10cm, tuż nad drugą przelotką. Wędka składa się z 5 elementów składanych nasadowo. Czy można odbudować, dorobić z naciskiem na dorobić, taką szczytówkę? Jaki koszt takiej operacji? Bez problemu kupisz taka szytowke u Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Od trzech tygodni próbuję się z serwisem dogadać, wyszło, że nie mają ani sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi