DelTor0 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Od trzech tygodni próbuję się z serwisem dogadać, wyszło, że nie mają ani sztuki. Dziwne, dosc popularne wedki. Jak chcesz dorobic to w PL to tyko FishingArt moze cos takiego zrobic.Naprawa zlamanej to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jakiś namiar na fishingart?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jakiś namiar na fishingart?Dzięki http://pl.fishingart.eu/kontakt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Tak dawno tu nie zaglądałem że przeoczyłem temat. Tak jak pisze Del Toro doróbka tylko w FishingArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam ponownie. Na stół trafił do mnie blank CD Taiaha do 50 g. Torpeda pod konkretne łowienie. Ubrany w przelotki SIC Slim na życzenie kolegi od 25 do 6.Uchwyt DPS Black. Wszystko oprócz blanku w BRC. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witaj Piotr. Odezwij się jak będziesz w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jestem już od października ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Z czasem u mnie kiepsko ale coś tam dla kolegi umotałem. Miało być w piance coś na pstrąga. I jest. Suzuki RXF- 6lb- 662 . Swietne blanki pod pstrąga do woblerów odchodzących szczególnie.Przelotki Fuji Torzite Gun Smoke od 16 do 4.5. Uchwyt DPS gun smoke oraz pianka Fuji. Wszystko w BRC.Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam. W Moje ręce wpadł blank ze stajni Lamiglasa. Ubrany w dzieloną rękojeść z korka tiger i biżuterią w kolorze gun smoke , uchwyt SKSS 16 z insertem z wędzonego Burnta oraz przelotki Fuji torzite od 25 do 5 w ramkach gun smoke. Wszystko oprócz blanku w BRCBlank w Art Rod 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi