pietrus Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 matusiak- Witam, własnie wróciłem i odrazu odpisuje na twoje pytanie.Ten kawałek rury rezonansowej to po prostu wstawka do której potem dobieram kolor omotki i całość wykończenia.A czy zwieksza wage? Akurat ponizej kołowrotka mi ona nie przeszkadza.Chodzi mi tylko o wyglad w tym przypadku. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Niestety ale fotek ugięć wedzisk nie posiadam. Jutro wyjeżdzam na 2 miesiace. Jak wróce i nie zapomne to porobie kilka dla Ciebie,ok. Pozdrawiam W takim razie dobrej podróży i bezpiecznego powrotu.Nie bój - przypomnę się Pozdrawiam U mnie słowo droższe od pieniędzy Jak będziesz miał możliwość i wolną chwilę, to cyknij wędziska przy pracy. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 @Petrus.Zdolniacha z Ciebie gość!A łowne te Twoje patyki!Musisz przyjechać na Sieniawę lub Solinę to rybole zweryfikują te śliczne patyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jozi@ rybki zweryfikowały je juz dawno tylko Talon czeka na pierwsze sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Extra Wedka ale jestes zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Maynard@Oto ugiecie pierwszego kijaszka CD Blue Rapid 2.75m do 28g. nastepne w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Miodzio Już widzę pod nim grubego Bolesława albo zębacza w sandałach <_< Dziękuję, czekam na następne i raz jeszcze gratuluję Ci kolekcji Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pewnie niebawem popadniesz w profesjonalne szeregi , Pietrusie ? Czy tylko własna satysfakcja ci wystarczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Raczej to mi nie grozi,przynajmniej narazie .Kijaszki robie wyłacznie dla Siebie i czasem dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wkrótce wrzuce nastepnego kijaszka ze stajni Batsona RX8 w jednym kawałku XMB783-TC ale narazie jest jeszcze nie poskładany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Wciąga w postępie geometrycznym . Najpierw się ma kilka , potem bardzo dużo niezbędnych i kilka na zapas , w różnych fazach koncepcji albo projektu , i .. nie ma czym łowić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Siemka po długiej przerwie . Jak pisałem wcześniej oto następny kijaszek ze stajni Batsona. i jeszcze dolna część rekojeści z delikatnym kapselkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 i c.d. fotek I omotki równiez w kolorach dobranych do rękojeści. Następny będzie pewnie CD Blue Rapid 3.05m do 35gZakupiony został juz blank i czeka na swoja kolej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Zapomniałem dodać ze komponety zakupiłem u Pana Irka Matuszewskiego w FC. którego pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 W tym miejscu (strzałka) tez trochę przesadziłem z lakierem U40, czy nie będzie odpryskiwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 naisalibyście chłopaki coś może w końcu http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8360& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może kiedyś zbieleć i poćwierkać , niegrożne to zjawisko , bardziej ambicjonalne pewnikiem . Mozna , ograniczając też oczywiście ilość lakieru , popróbować z niewielkim odchylaniem obracającego się blanku od poziomu , można na półsucho objechać koniec igłą ..A jak i tak sopel wyjdzie to przyjmujemy go śmiało za lack model Forhana . I ruszamy do następnego wyzwania ..Kije gites.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam!!!Zbliża sie jesień i czas sandałków i szczupaków . Mój wysłuzony Pacyfic doczekał sie nastepcy,jest nim;CD Blue Rapid BLRBR2118MH 3.00m 10-35g 10-20lb. Omotki bez zadnych wstawek w kolorze blanku,przelotki V Fuji Alconite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Górny korek zakończony tak samo jak gałka tworzący ładna całość,oraz napisik. Komponety zakupiłem w pracowni FC u Irka Matuszewskiego oraz w X-Rod u Daniela których pozdrawiam Serdecznie. W następnym poście kilka fotek ugiecia tego kijaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pietrus, gratuluję zdolności rodbuildingowych.Kawał dobrej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ładny kijek! i zupełnie inna jego interpretacja czuły, cięty i mocny a do tego TO ugięcie. mam nadzieję że będzie fartowny. podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam Wszystkich po baaardzo długiej przerwie.Kolejny kijaszek w mojej galeri to:MHX P844-2 2.13m 7-18g o mocy do 15lb Na szczytówce zawsze jest miejsce na wstawke z metalicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 I Cd fotek. Pozdrawiam i do nastepnego kijaszka Pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 A gdzieś to Waści bywał?Pewnie na nauce rodbuilerki bo od razu mocne wejście .Co prawda to nie moje klimaty rękojeści ale szacun za wyplatankę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi