ark70 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ten kijek jako jeden z nielicznych piankowcow przypadł mi do gustu, generalnie nie gustuję w dzielonych - w tym Phenixie wszysko przemyślane i skomponowane z polotem i smakiem.I choć szukałem, nie ma się do czego przyczepić. Estetyczny opis,i kapitalne lakierowanie.Czego chciec więcej? Piękna wędeczka. pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Massssakra Jakbyś kiedyś nie miał pracy ,to wyślij fotki do Phenix Rods ,daję se pociąć w plasterki że cię przyjmą Pozdro Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Zagladnij do mojej galeri pod koniec czerwca, będzie następny kijaszek też w piance. A z tą pracą to dobre było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Fajny ten Phenix Gdzie kupowałeś blank?Lubię takie krótkie wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 To kolega go kupował chyba Pan Kawalec mu ściągał. Ponoć jedyny blank w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich i tak jak obiecałem wstawiam fotki następnego kijaszka. Co prawda robiłem juz kijka na tym blanku ale znudziły mi sie czerwienie i postanowiłem go sprzedać i zrobic kijka na tym samym blanku tylko w czerni i srebrze. Moze sie troszkę powtarzam z wykonaniem ale takie mi akurat w tej chwili pasuje i tyle. A więc jest to kijek na blanku:Batson RX8 XMB783 oraz sam znaczek Batsona wklejony w przerwe na rękojeści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Następne fotki Zaczep do przynęt to jak zawsze w moich patykach przelotka muchowa. Wszystko zakupione w pracowniach Fishing Center i Kawalec. Pozdrawiam ich Serdecznie. Kolejny kijaszek juz w planach Pozdrawiam Pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Rzadko aktualizujesz, ale jak już.... Piękne kijaszki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam po kolejnym projekcie.Kolejnym patyczkiem w mojej galerii jest kijek zmontowany z dwóch blanków.Powstał travel UL ,pierwsze dwa składy od dolnika sa od blanku South Bend. Pierwowzór był to 2-składowy klusek. A skład szczytowy jest od microbita Zebco. Całość wyszła bardzo ciekawie. Wszystko super spasowane, nic nie puka nic nie stuka. Oto pierwsze fotki tego co wyszło. Rękojeść dzielona z czarnej pianki z wstawkami ze zmielonego korka w ciemnych kolorach. Napisik jak zwykle ręką mojej żonki. Wypełniona rękojeść z wstawkami brązowymi z metalicznymi tipetami. Czarne omoteczki na przelotkach Hardloy V Wszystko jak zwykle zakupione w FC i Kawalec. Pozdrawiam pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pietrus jak zwykle rzadko ale gustownie .Jeszcze wyszedł ładny kijek składak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Bardzo ładne, moje klimaty jeśli chodzi o kolorystykę Piękny lakier ,szczególnie długi odcinek na splitgripie. Tak czymaj ,tylko proszę częściej ,bo jest czym oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Chciałbym zobaczyć to cudo pod obciążeniem... Wszystko super spasowane, nic nie puka nic nie stuka. Oto pierwsze fotki tego co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dabek 111 częściej? Chciałbym, ale skąd kaske na to brać .elpojo specjalnie dla Ciebie zrobie za niedługo fotke ugięcia tego kijaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam po długiej przerwie.elpojo jak obiecałem wstawiam fotki ugiecia UL. Własnie jestem w trakcie montowania dwóch kijaszków na tym samym blanku Xzoga.Wkrótce wstawie fotki co z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Siemka.Wstawiam fotki pierwszej Xzogi. Kijek jednocześciowy na blanku TAKA-U S60-100G Test 9 KG Tym razem opis blanku firmowy, ładny wiec został wykorzystany Zbliżenie logo Omotki w czerwieniach dopasowane do wstawek na kołowrotkuPrzelotki kolega zażyczył sobie tytany,ze wzgledu na delikatność przelotek po konsultacji z BRC wpakowałem ich aż 10szt. Uchwyt ostatnio bardzo popularny, bardzo wygodny i innowacyjny KSKSS 17 Gulałek z ładniutkim pierścionkiem Rzut oka na cała rękojeść zaczep to juz u mnie podstawa, przelotka muchowa. Prawda że ładne zestawienie? Wszystko zakupione w pracowni BRC.Za niedługo zapraszam do obajrzenia kijka na tym samym blanku w innym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Prawda Piotrek,prawda bardzo ładne.Jakie przeznaczenie tego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wildriver Kolega chce go pod ciężkie koguty nawet 40g. Myślę jednak że nie obsłuży aż tak ciężkich. Testy w nastepnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Blanki sa do 100g z mocniejszym dołem i czułą szczytówką, troszke inne niz wersje Taka-G, Bardziej jak seria poping, aczkolwiek to nie do konca trafione porównanie.40 gramów obsłużą bez problemów jezeli chodzi o koguta. A i szczytówka jest bardzo czuła i cały blank dość finezyjny jak na 100 gramów cw. No ale testy sa jak najbardziej wskazane bo każdy troszke inaczej wędkuje, inna techniką. Wiec ja tez czekam na relacje z pola walki. Kijek bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No i niestety drugi kijek przesunie sie w czasie. Nie doszły pierścionki, szkoda. Fotki pewnie juz po moim powrocie czyli w lipcu. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pierścionki doszły, tylko nikt telefonu nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Juz właśnie przed chwilą sie dowiedziałem ;-) Dzwonił do mnie ten kolega. Ponoc karta mu w tel padła.Wiec super, dzis zaczynam drugi projekt ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_bass Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Świetna robota .Gratuluję talentu, gustu i zmysłu estetycznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Hej wszystkim. Jestem z obiecanym kijaszkiem. Ten sam blank co wyżej w innej szacie. Zapraszam do ogladania fotek. Na pierwszy ogień cała rękojeść. Jak widać czerń z niebieskimi wstawkami. Gulałek z niebieskim pierścieniem Zaczep na przynety i ładne logo firmy Omoteczki na Tytanach Oraz piekny uchwyt z insertem akrylowym. Całość zakupiona w BRC u Pana Roberta którego pozdrawiam SerdecznieŚwietna pracownia. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 kijek fajny, choć mi osobiście inserty takie nie podobają sie za bardzo, może jak zobacze na żywo zmienie zdanie sam toczyłeś czy kupiłeś gotowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi