pietrus Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 A dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 To musiałeś się nasiedzieć przy omotkowaniu...,super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Fajny, fajny. Czy ta mosiężna skuwka musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Fajny, fajny. Czy ta mosiężna skuwka musi być?Też się tak zastanawiam jaki zadanie spełnia? Ma zamaskować tą niezbyt estetyczną część, która zostaje po złożeniu 2 składów? Chodzi mi o tą część zeszlifowana, bez dowijki.Kijek wykonany zaj.....czo. Widać, że sporo pracy włażyłeś. Omotki, lakierek, Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie powiem ,sporo pracy przy tym było. Ta skuwka to takie zabezpieczenie na wszelki wypadek. Kijek mocarny i niech tam sobie będzie takie co nie co. BRC tak radzi to niech tak bedzie. Mi ona nie przeszkadza.Patryk ta skuwka jest na dolnej części i nic nie maskuje. Połączenie jest takie jak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Piknie grajo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie powiem ,sporo pracy przy tym było. Ta skuwka to takie zabezpieczenie na wszelki wypadek. Kijek mocarny i niech tam sobie będzie takie co nie co. BRC tak radzi to niech tak bedzie. Mi ona nie przeszkadza.Patryk ta skuwka jest na dolnej części i nic nie maskuje. Połączenie jest takie jak na fotce.Aha no i spoko . Nie widac czy ta skuwka jest jako przedluzenie dolnika czy na zakonczeniu i z tad to moje pytanie. Jak mialem ta Xzoge to strasznie mnie to w oczy kuło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jedno jest raczej pewne,nie ma w Polsce suma który by sponiewierał taką 12tkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ten MHX fajne!!!!!!!!!!!!!!!! teraz głupio mi będzie pokazać na forum mojego młodszego brata.Bardzo ładny stinger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A na Xzogę nie mam odpowiedniego określenia poprostu SUPERRRRRRRRR.Kupę dobrej roboty z tymi omotkami i lakierem.Jest to jak najbardziej mój gust,ale nie chcę kopiować cudzych projektów i pewnie bym tak nie potrafił .Bardzo się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bardzo ładnie ta Xzoga wykonana, szacun Możesz coś więcej, tzn. jak wyszła wagowo, ile przelotek założyłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzięki ,dzieki. Przelotek zapodałem 7szt. 30-20-12-10-8-8-i szczyt Wagowo wyszedł 289g + 37g doważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Co tam Panie znów zbroisz ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ;-) a Panie okoniowego Matagi jade teraz. Ale powolutku mi to idzie. A to na ryby ,a to ziemniaki obierz, a to odkurz, a to tato pobaw się ze mną. Ja musze urodzić się jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Piotruś czyżbyś zmienił imię na Tomasz? To masz zrobić, To masz kupić, etc. Kobiety bardzo lubią to imię nadawać .Ja moją też muszę odzwyczajać od tego, przypominając że nawet na drugie tak nir mam . Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 :-) najlepsze to jest to ze ja mam na drugie TOMASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 :-) najlepsze to jest to ze ja mam na drugie TOMASZ :lol: to masz przechlapane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) W końcu ukończyłem kolejnego kijaszka. Mowa o MATAGI TR80 Super Mebaru-L PTO 2.40m 0.4-3g mocy 6lbPowiem tak. W zyciu nie miałem lepszego UL. Kijkiem tym łowiłem juz klenie na malutkie woblerki, rzucałem micro jigami lżejszymi niż 1g i wszystko pieknie lata. Szybki i leciutki waga 80g. Pewnie można lżej ale ja wole ładniej. I co ważne przy tej długości , jest w dwóch kawałkach. Ugięcie pokaże przy następnej okazji. Jednym słowem dla mnie BOMBA. Hol tym kijkiem nawet małych ryb to frajda a przy 40cm kleniu micha się cieszy od ucha do ucha. Całość w BRCpozdro Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez pietrus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 laleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pieknie Napisz kilka slow od strony technicznej np jak sobie poradziles z igielkowym szczytem, jakie sa tam przelotki, jakie nici i jak bylo z lakierowaniem..przeciez to juz zegarmistrzowska precyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pieknie Napisz kilka slow od strony technicznej np jak sobie poradziles z igielkowym szczytem, jakie sa tam przelotki, jakie nici i jak bylo z lakierowaniem..przeciez to juz zegarmistrzowska precyzja Łatwo nie było to fakt. Na szczyt poszły TiChromy 4 w ramce L . Niestety oryginalne stopki trzeba było uszczuplić dremelkiem zeby pasowały. Nici uzyłem Gudebrod-a grubość Aa lakierowanie to juz przyjemność cieniutkim delikatnym pendzelkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No wlasnie, chciales pominac taki smaczek.... Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Piekny kijek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cacuszko takie,zwłaszcza kompozycja omotek bardzo mi się podoba.Jaka to dokładnie przelotka szczytowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam Cię Piotrze, podoba się,jak zwykle czysta i dokładna robota.Właśnie czegoś takiego potrzebuję,już biorę się za projekt dolnika. Pozdrowionka dla Ciebie S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi