radeks Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ładna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cacuszko takie,zwłaszcza kompozycja omotek bardzo mi się podoba.Jaka to dokładnie przelotka szczytowa?Przelotka TiChrome rozmiar 4 .Robert w BRC chyba nie ma jej na stronie. Albo ma tylko w rozmiarze 6. Witam Cię Piotrze, podoba się,jak zwykle czysta i dokładna robota.Właśnie czegoś takiego potrzebuję,już biorę się za projekt dolnika. Pozdrowionka dla Ciebie S.GawełdaA ty Stasiu mało masz tego chrustu na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak, taki kijek daje dużo radości z łowienia w naszych wodach Wykonanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzięki,teraz mam już jasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam krótkie pytanko widziałem że zbroiłeś phenixy dragon fly jaki według ciebie jest przedział obsługiwanych przynęt i drugie pytanko,czy jest szybszy od fx 701-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 WitamDopiero wróciłem z wyjazdu. Niestety nie odpowiem na to pytanie ponieważ kijki zostały zabrane zaraz po zrobieniu i nawet nimi nie machnąłem. Koledzy łowią nimi malymi pstragowymi Jigami. Natomiast FX -a nie miałem w łapie ale porównujac długości FX ma 213 a Matagi 240. Przy takich zapałkach to ma znaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 W końcu była okazja zrobić parę fotek ugięcia Mojego Matagi TR80 Super Mebaru-L PTO. Fotki bez obciążenia. Dla mnie kijek ma dożywocie. Jest niesamowity. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To teraz tak z innej beczki. Moja cudowna żona zrobiła mi dziś bardzo miły prezent na czterdzieche. Musze się pochwalić Z tej okazji kufelek dla Wszystkich uzytkowników JB. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 O żesz Ty....Zajebisty tort! Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gratulację Pietrus 100lat wędkarskich łowów tort pierwsza klasa ! Na pontonie niema silnika sprzedałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gratulację Pietrus 100lat wędkarskich łowów tort pierwsza klasa ! Na pontonie niema silnika sprzedałeś ?To jest ten drugi ,wiosłowy Dzięki Panowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gdyby nie czapeczka, trudno byłoby Cię rozpoznać. Jakoś tak schowałeś się w tym prochowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To teraz tak z innej beczki. Moja cudowna żona zrobiła mi dziś bardzo miły prezent na czterdzieche. Musze się pochwalić PB080630.JPGPB080631.JPGPB080632.JPGPB080634.JPGPB080636.JPG Z tej okazji kufelek dla Wszystkich uzytkowników JB. Zajebiste ! Muszę to pokazać mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Świetny prezent.Wszystkiego najlepszego Teraz już masz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Świetny prezent.Wszystkiego najlepszego Teraz już masz z górki No własnie to jest najgorsze z tego wszystkiego.Dziękuje Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Leżę i kwiczę!Mega odjechany prezent! Najlepszego Piotrek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przyłącze się do tej 40-y. Najlepszego!!!!!!!!!!!! PS: Piotrek coś ty zrobił swojej żonce że tak o ciebie zadbała!!! I jeszcze jedno : mówią że po 40 zaczyna się NOWE I LEPSZE ŻYCIE nie zmarnuj go!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wszystkiego naaaaj, 100 na wodzie, tylko 200+ na kiju, nigdy mniej. W tej galerii nigdy nie brakowało kunsztu i polotu, ale teraz rozumiem, jak się ma taką muzę to wszystko samo wychodzi. Gratuluję Żony i Żonie. Wyraźnie widać, że nawet sum mimo wszystko zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 , wszystkiego naj , i oby pływadło dziury nie złapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tort robi wrazenie rozanielajace Piotrek,Wszystkiego Dobrego !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 wszystkiego najlepszego ps.torcik zaje...fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wszystkiego najlepszego sto lat. Tort zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dużo zdrówka.Torcik poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi