skalek-77 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sto lat. A rybek też takich 100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najlepszego! Zazdraszczam podejścia do tematu i zrozumienia ze strony Twojej drugiej połowy dla Twojego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No cóż chłopaki, żonę mam najlepszą i koniec.Jeszcze raz Bardzo Wszystkim Dziękuje!!! I jeszcze jedna fotka z sesji na imprezie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ostra impra... najlepszego Piotrek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Pietrek,nie czytaj takich książek.Tam piszą same bzdury. No i najlepszego - drugiej 40-stki [ w lepszym tempie ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dzieki dzieki i jeszcze raz DZIĘKI !!!Ta książkę dla jaj dostałem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 100 lat Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękne zabawki produkujesz ... Pełen szacun ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, Pozwolisz,że i ja sie dołącze do tych pięknych życzeń,Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń nawet tych najsktytszych. Pozdrawiam S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki Staszek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam. Tym razem kolejny projekt to CD TAIAHA 3.00m do 35g. Mięsisty , mocny blank pod jesienną Wisłę.Ubrany po całości w korek i uchwyt Fuji SKSS z insertem korkowym i kompletem przelotek Alconite od 30Y do 7L.Całości dopełniaja omotki ProWrap w kolorze ciemnej oliwki nr.561. Kijek waży 172g.Oto co wyszło. Wszystko zakupione w FC. Pozdrawiam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zaforhaniłeś Lki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zafo... że co ;-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Eeee, chyba nie Kijek klasycznie piękny. Z ciekawości: robiłeś, Piterus, testy rzutowe Y30 vs. Y25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Bezsprzecznie pieknie wykonany kijek ale mi ostatnio w mocniejszych konstrukacjach pasuje zawiniecie Lek choćby tylko dwoma petelkami.. moze to działa na psychike bardziej. Mysle jednak ze mocniej sie trzymaja i wiem ze nie klikaja po przciazeniach Edytowane 26 Listopada 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Yglo tak robiłem i robie teraz we wszystkich przelotkach. Na mniejsze daje dosłownie 2 zwoje na większe 3-4 zwoje.Krzysiek Nie ,nie robiłem. A co myslisz ze nie było by różnicy? Kręcioł bedzie do tego podpiety 4000 i jakoś wizualnie 30 do takich patyków bardziej mi pasuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ładniusi patyś, taki klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ładne, klasyczne wykonanie . Kolor nici też ladnie dobrany Zdecydowanie moje klimaty ...proste wykonanie i piekne w swojej prostocie Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Moje klimaty, tak trzymaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi