admin Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam serdecznie,A my nie przestajemy Dzisiaj zapraszam na nowy artykuł w klimatach zimowych. Trzebiatowskie otwarcie jest relacją z poszukiwań troci w wykonaniu ekipy z Zachodniopomorskiego (Komancza, Jakubka i Griszy). Zapraszam jak zwykle do lektury i dyskusji! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Fajnisty artykuł i na dodatek okraszony rybką . Mimo wszystko łowienie rybek (nawet troci i łososi) w tłumie ludzi to nie jest to co Tygryski lubią najbardziej- przynajmniej ja bym nie mógł . No i na dodatek to wszechobecne kłusownictwo . Polska, mieszkam w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 @Komancz, bardzo fajny artykuł i zdjęcia.Piękny kelt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Fajna relacja. I znowu stare przynęty wygrzebane z pudełka okazują się byc jak AS z rękawa . GratulujęCo jej stało się z nosem , wygląda na mocno poturbowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dziekuję kolegom za dobre słowa. Tez nie lubię tłumów, ale czego się nie robi dla troci. W piatek 10 lutego byłem na dorszach, teoretycznie na morzu nie ma tłumu ale..... na pokładzie było nas 11 chłopa + 2 osoby załogi. Warunki były trudne, wiało także plecy mam poobijane. Jeżeli zainteresuje kolegów dorszowanie, to po nastepnym wypadzie z ekipą z Golubia przygotuję relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Tak Komanczu , najlepsze sa relacje z pola walki bezposrednio od zolnierzy ...znaczy sie wedkarzy . Naszykuj wiec aparat , pstrykaj i obserwuj a potem nam swoje wnioski zaserwuj Male pytanko ...czy przy ognisku byla imc Porterowka , bo mi Grisza cos bardzo usmiechniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam serdecznie,
A my nie przestajemy
Dzisiaj zapraszam na nowy artykuł w klimatach zimowych. Trzebiatowskie otwarcie jest relacją z poszukiwań troci w wykonaniu ekipy z Zachodniopomorskiego (Komancza, Jakubka i Griszy). Zapraszam jak zwykle do lektury i dyskusji!
Pozdrawiam
Remek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi