tomaszGD Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Był ktoś może na tym jeziorze lub posiada jakieś informacji odnośnie zasobności, sposobów łowienia, wynikach itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 jadę tam za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A ja za 2 dni :-) Zdam relację:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko2001 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam.Piszę tutaj bo nie bardzo wiem gdzie;może ktoś z odwiedzających tę stronę organizuje nabór na wyjazd do Skandynawii w bliskiej przyszłości i szuka chętnych -ja jestem chętny.Proszę o kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Info od ekipy obecnie łowiącej na Hovern: brań dużo ale krótkich i średnich szczupaków. są też okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 a jakieś sandacze ? z tego co wiem to teraz jest dopiero pierwsza tura łowiących. Wcześniej nikt nie jechał (info od Tomka z Eventuru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 I jak tam wiesci z Hovern?. Ktos ma jakies nowe info? My cos wiecej bedziemy mogli napisac pod koniec wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam, w tym roku na poczatku czerwca wybieramy się nad Hovern. Czy możecie troche napisac jak było - cięzko jest znaleźć jakiej opisy z wypraw nad to jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam, w tym roku na poczatku czerwca wybieramy się nad Hovern. Czy możecie troche napisac jak było - cięzko jest znaleźć jakiej opisy z wypraw nad to jezioroWitam, nowego kolegę .Bo widzisz Marku niektórzy ludzie tak mają, że zarejestrują się tylko po to żeby coś się dowiedzieć, albo sprzedać, załatwią swoje sprawy, i potem wiedzą się nie podzielą. Ot życie i nic nie poradzisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Pierwszy tydzień czerwca 2014: dużo średniego szczupaka, pojedyncze sandacze, piękne okonie (grube 40-taki), W domku masz mapy z opisanymi miejscówkami. Są też tam moje zapiski.Opis łowiska znajdziesz w WMH wydanie z końca zeszłego roku. Była tam ekipa WMH. I oczywiście jak koloega @kostom63 zapraszam do dzielenia się wiedzą na forum. Edytowane 8 Lutego 2015 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Pierwszy tydzień czerwca 2014: dużo średniego szczupaka, pojedyncze sandacze, piękne okonie (grube 40-taki), W domku masz mapy z opisanymi miejscówkami. Są też tam moje zapiski.Opis łowiska znajdziesz w WMH wydanie z końca zeszłego roku. Była tam ekipa WMH. Ot koleżeńskie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dzięki bardzo za informacje. Do tej pory faktycznie tylko przygladałem się forum i "wybierałem" interesujace mnie tematy. Nie wiem czy moje doświadczenia kogoś zaintersuja (porównując to z Waszymi doświadczeniami). Z wypraw wędkarskich parokrotnie byłem na szklierach (Syrsan x 2, Gamleby x 3) i raz na jeziorze - ale opisy wypraw w te miejsca pojawiały się już wielokrotnit na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam Kolegów,Chciałbym odświeżyć temat. Pod koniec maja wybieram się nad jezioro Hovern i powiem szczerze, że zdobyć jakieś info na temat tego jeziora w necie jest praktycznie niemożliwe. Może koledzy po kiju mają jakieś aktualne informacje. Czego można się tam spodziewać, może jakieś miejscówki, metody? Czy jest szansa połowić sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witaj, Byłem tam tylko raz w 2014. Jak mapki się w domku ostały (jeśli jedziesz z eventuru), to kompendium wiedzy nt. miejscówek będziesz miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No cóż a kolega mmarek posiada dwa posty???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Posiedzial na forum pelne dwa miechy. Nie chcieliscie sie dzielic i zdradzac miejscowki to spier..lil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Odświeżam wątek bo wybieramy się tu pod koniec września. Ktoś z was był tam jesienią? I napisze gdzie warto ale bardziej gdzie nie warto pływać? Mało w internecie o tym jeziorze, generalnie ganiamy z ekipą na szkiery ale chcemy jakąś odmianę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi