Skocz do zawartości

JEZIORO HOVERN - SZWECJA

tomaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...

Witam, w tym roku na poczatku czerwca wybieramy się nad Hovern. Czy możecie troche napisac jak było - cięzko jest znaleźć jakiej opisy z wypraw nad to jezioro

Witam, nowego kolegę .

Bo widzisz Marku niektórzy ludzie tak mają, że zarejestrują się tylko po to żeby coś się dowiedzieć, albo sprzedać, załatwią swoje sprawy, i potem wiedzą się nie podzielą. Ot życie i nic nie poradzisz

• Like 2

Pierwszy tydzień czerwca 2014: dużo średniego szczupaka, pojedyncze sandacze, piękne okonie (grube 40-taki), W domku masz mapy z opisanymi miejscówkami. Są też tam moje zapiski.

Opis łowiska znajdziesz w WMH wydanie z końca zeszłego roku. Była tam ekipa WMH.

I oczywiście jak koloega @kostom63 zapraszam do dzielenia się wiedzą na forum.

Edytowane przez rower26
  • Like 1

Pierwszy tydzień czerwca 2014: dużo średniego szczupaka, pojedyncze sandacze, piękne okonie (grube 40-taki), W domku masz mapy z opisanymi miejscówkami. Są też tam moje zapiski.

Opis łowiska znajdziesz w WMH wydanie z końca zeszłego roku. Była tam ekipa WMH.

Ot koleżeńskie podejście

Dzięki bardzo za informacje. Do tej pory faktycznie tylko przygladałem się forum i "wybierałem" interesujace mnie tematy. Nie wiem czy moje doświadczenia kogoś zaintersuja (porównując to z Waszymi doświadczeniami). Z wypraw wędkarskich parokrotnie byłem na szklierach (Syrsan x 2, Gamleby x 3) i raz na jeziorze - ale opisy wypraw w te miejsca pojawiały się już wielokrotnit na tym forum

• 3 lata później...

Witam Kolegów,

Chciałbym odświeżyć temat. Pod koniec maja wybieram się nad jezioro Hovern i powiem szczerze, że zdobyć jakieś info na temat tego jeziora w necie jest praktycznie niemożliwe. Może koledzy po kiju mają jakieś aktualne informacje. Czego można się tam spodziewać, może jakieś miejscówki, metody? Czy jest szansa połowić sandacze?

• 5 lat później...