Mosteque Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Czy ktoś z Was ma namiary na dobrą kwaterę w Dąbkach, ew. okolicach jeziora Bukowo? Chodzi mi o jakiś osobny pokoik z dostępem do kuchni, może być wspólnej. Dziękuję. Edytowane 21 Maja 2014 przez Mosteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jeżdżę do Dabek bardzo często.Proponuję agroturystyka u P.Bogusi Staniszewskiej ul polna 17, ok 400 m do morza, ale pokoje maja osobne łazienki, jest lodówka i dostep do kuchni, no i ceny przystępne.Lub u państwa Olczykowskich (Bartosz i Monika), ul Wydmowa, prawie przy samym morzu,szukaj - Willa Blanka. Bartosz prowadzi również wędzarnię ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź Piszę posta, zanim jeszcze zacząłem szukać w necie, ale jeśli nie znajdę - masz do tych Państwa jakieś nr. telefonów? Edit: Ok, obydwa znalazłem bez problemów Edytowane 21 Maja 2014 przez Mosteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 I rezerwuar poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi