Kuba Standera Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 W większości do normalnego jerkowania starczy conquest czy luna w rozmiarze 100. Jerki nie obciązają aż tak maszynek, nie stawiają na ogół dużego oporu. Co do abu to jak dla mnie to trochę średniowiecze (okrąglaki). Jak dla mnie wynika z mojej wypowiedzi to że:-nie potrzeba nie wiem jakiej betoniarki zeby jerkować-okrąglaki Abu to trochę średniowiecze, w przeciwieństwie do niektórych niskich profili tej firmy, które mają ciekawe rozwiązania.... Nie wiem jak można to inaczej zinterpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 W większości do normalnego jerkowania starczy conquest czy luna w rozmiarze 100. Jerki nie obciązają aż tak maszynek, nie stawiają na ogół dużego oporu. Co do abu to jak dla mnie to trochę średniowiecze (okrąglaki). Jak dla mnie wynika z mojej wypowiedzi to że:-nie potrzeba nie wiem jakiej betoniarki zeby jerkować-okrąglaki Abu to trochę średniowiecze, w przeciwieństwie do niektórych niskich profili tej firmy, które mają ciekawe rozwiązania.... Nie wiem jak można to inaczej zinterpretować Witam, Czekaj Kuba ja ci jeszcze pokaze co potrafia stare okraglaki ABU <_< Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 I oto mi chodzi że dla pasjonata to może być coś super - albo jako vintage albo jako baza pod zmotę - też jakbym mógł to bym kupił RangeRovera kanciaka z 94-95 roku i nim jeździł bo właśnie taki się mi najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi