Pele76 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 "Nerka" taka torebka na biodro Mi plecak tak nie bardzo pasuje, bo blokuje kieszenie w kamizelce Mój kumpel kiedyś nosił małego Manfrotto na dole Buttpacka, przypięty na fastexy, czyli click click i miał go w łapie, ale w czasie brodzenia, trójnóg cały czas w wodzie prawie, no i nie każdemu pasuje kawal metalu dyndajacy w poprzek pośladków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 "Nerka" taka torebka na biodro Mi plecak tak nie bardzo pasuje, bo blokuje kieszenie w kamizelce Mój kumpel kiedyś nosił małego Manfrotto na dole Buttpacka, przypięty na fastexy, czyli click click i miał go w łapie, ale w czasie brodzenia, trójnóg cały czas w wodzie prawie, no i nie każdemu pasuje kawal metalu dyndajacy w poprzek pośladków Kamizelek nie uzywam. Plecak normalny. Oburamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie no, jakbym brykal bez kamizelki, to z pewnością miałbym jakiś plecak na sobie. W kamizelce noszę więcej gratów niż zmieściłbym w 25litrowym plecaku No, może nie więcej, ale z pewnością lepiej uporządkowanych Myślę żeby do kamizeli jakieś szlufki na plecach doszyć, żeby tubę z muchówką czasami przypiąć, więc i trójnóg da radę przy okazji w razie jakby mnie naszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zamiast wyrwac kilkaset gramow na tripodzie wyrwalem dobrze ponad 1 kg na plecaku. Ultralight, wazacy tyle co niektore kolowrotki (320 gramow) Salomon . Niestety meskich nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) No widzisz, a w decathlonie mają męskie Wedze za okrągłą stówe. Ja z takim chodze:) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi