Raptus Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czas czekania... znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Piotr spokojnie już zaczyna się powoli sytuacja normować i kwestia 3-4 dni i u nas woda zagości w korycie http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Odra_do_Bobru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Od niedzieli poszła o prawie 150 cm do góry . Ale spokojnie już jest tendencja spadkowa. Jeszcze tylko 200 cm mniej i będzie git . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 U nas koło Z-G od piątku do niedzieli ma opaść o 80 cm.Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A u nas w okolicy Kostrzyna poszla w gore glowki zalane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) U nas we Wro niestety opada znaczaco,cieszcie i korzystajcie,zazdroszczę ileż ja bym dal żeby taka woda była co miesiac.... Edytowane 23 Maja 2014 przez bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No właśnie - miałem też zamiar w sobotę wyskoczyć ze Szczecina na opaskowe bolenie w okolicach Siekeirek ale widzę że akurat przyjdzie woda i stan podniesie się o 40-50 cm (wodowskaz Gozdowice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ..o tyle juz sie podniosło, ...nad opaskami masz 50cm wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ..o tyle juz sie podniosło, ...nad opaskami masz 50cm wody No własnie - nie mam jeszcze doświadczenia na tych łowiskach. Jak byłem na majówkę w Czelinie to stan był chyba ok 300 więc na przelewach większości główek było często z 10 cm wody. Teraz poszło do 350 więc jak jutro dojdzie do 380-400 to chyba większość traw będzie pozalewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ..przy 300 większe, wyższe główki sa jeszcze poodkrywane, 350 - wszystkie przelane..Ja tam wolę wysoką wodę od niżówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Boje się że jak pójdze do 380 i więcej to nie dojdę w woderach do poddstawy główek i po zrobieniu 100 km "pocałuję klamkę" albo pozostanie łowienie tylko przy burtach. Edytowane 23 Maja 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Gozdowice- woda wylewa się z koryta na laki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bartek,a jak z jej czystością? Jest tylko podniesiona czy niesie też śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Patu niestety syf:/ kawa z mlekiem A co wybierasz się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ..przy 300 większe, wyższe główki sa jeszcze poodkrywane, 350 - wszystkie przelane..Ja tam wolę wysoką wodę od niżówki... Pewnie że dla łowców boleni wysoka woda lepsza. Jednak jak niesie dużo syfu to już nie jest tak super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi