popek Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jaki blank polecacie na sandacza w jednoskładzie do koguta 20-30g .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witaj @Popek, na ten temat już było troche pisane, może w linku coś znajdziesz, ja używam St.Croix Legend Extreme, dla mnie super kij.http://jerkbait.pl/topic/8119-kije-sandaczowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Phenix TX 684C, do koguta 30g komfortowo da rade. Dzis ogladalem ten blank i zamowilem od razu na nim kijek w pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 macałeś też pozostałe czy tx713 spin już zamówiony i nie patrzysz na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja do tego celu mam MHX MB 784 i komfortowo 15-60g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi