mansik Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Mają sie dobrze i na cale szczęście umiejętnie opierają się wędkarskiej presji Napotkani miejscowi szczycili się 'wypracowanymi" 60takami.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Te duże przez duże D jeszcze nie wychodzą tak czesto . 3..2..1...i nagle najazd na Rożnowskie bolenie jak na sandacze z Czorsztyna bedzie! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Chyba nie ma za wielu chętnych na te ze stojącej wody, choć gdybym miał pod nosem taką fajną wodę jak Rożnów pewnie bym nie odmówił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A ja nigdy nie łowiłem bolasów na stojącej wodzie i z chęcią połowię jak mnie Michał fotograf weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Signu Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Bywam tam dość często i dużo ryb dostaje tam w beret rozwiałem nie raz z miejscowymi i się chwalili jak boleń brał to brali ile się dało, wiem że tam było zarybiane boleniem ale jak w tym roku nie byłem jeszcze to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Panowie, wybieram sie na roznow z rodzinka. Możecie polecić jakies miejsce żeby dalo sie rozbic z dzieciakami grilla zapalić i porzucać z brzegu za Bolkiem? Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Grodek przy barbarze jest łagodny brzeg. Ale bolkow nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Z brzegu przy dzieciakach i z grillem to Ty możesz poszukać małych okoni kolego . Jak kolega wyżej, na rodzinny wypad polecam Gródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Signu Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Od przystani tam gdzie są łódki dość często tam ktoś poławia bolka może tam warto spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Dzieki bardzo. Ja nie wydlubie bolka to córka okonia zlowi tak czy inaczej bedzie git.A tak przy okazji jak tam łowicie bolenie? Z łódki? Z brzegi nie ma szans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Signu Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja jak tam jestem ze znajomym to głownie z łodzi wędkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi