pavulon Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ma ktoś lowrance mark 5x dsi i troche sie na niej zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 miałem przez dwa lata i rok temu sprzedałem ..jak masz pytania to wal na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 pytaj.co tysiące głów to nie jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Pytaj i się przywitaj w stosownym dziale;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pavulon Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 chciałbym wiedzieć czy w mark5xdsi jest możliwość sprawdzenia poziomu naładowania akumulatora oraz mam problem z odróżnieniem ryb w gęstej roślinności.Ma ktoś namiary na filmik instruktazowy w języku polskim.Dzięki Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A w świętokrzyskim, mówią czasami "dzień dobry" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Tu masz kolego co nie co ==========>>>>> http://jerkbait.pl/topic/7794-echosonda-lowrance-mark-5x-dsi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pavulon Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam na forum. Musze zaznaczyc, ze ani nie posiadam w/w echa ani sie na nim lepiej nie znam. Natomiast, jezeli to ten model co mysle to kupiles sonde o innym niz standardowe stozku. Normalny ksztalt sygnalu jest zblizony do....stożka. Natomiast stozek DSI (Down Scan) ma ksztalt jakby wycinka owego stozka.W praktyce cala moc jest skumulowana na tym waskim pasku, co daje duza dokladnosc odczytu ale za to maly zasieg.Co moze skutkowac tym, ze nie za bardzo bedzie widac ryby w toni a obrazy innych struktur beda odmienne niz przy stozku standardowym. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pavulon Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam. Echo dostałem w prezęncie bez paragonu i kserowaną instrukcją na której prawie nic nie widać.Dzięki kolegom trochę się juz "wdrożyłem"Pływałem na echu już dwa razy wrazenia pozytywne zwłaszcza twardość dna na górkach i trochę zaczynam rozrózniać krzaki od ryb.Mała refleksja-w związku z wcześniejszymi problemami z ustawieniem z echem zadzwoniłem do Parker Poland jako przedstawiciela na Polskę a tam bardzo miła Pani przełączyła mnie do Pana Michała specjaliste od problemów technicznych, który jak się dowiedział że nie posiadam rachunku ze sklepu w którym zostało zakupione echo mimo że wie nie może mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Sam się nad nim zastanawiałem, ale DSI nie pokazuje ryb w klasycznej formie - tzn. jako łuki i ma bardzo wąski stożek. Podobno można zobaczyć ryby jako kropki/bąbelki. Najlepsza metoda żeby złapać o co chodzi, to "przepuścić" coś na smyczy pod przetwornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/18138-lowrance-markt-5x-czy-lowrance-elite-4x/?p=1386409 Co prawda to obraz z elitki 4 dsi ale to mniejszy model 5.Dla mnie czytelniejszy od łuków Edytowane 29 Maja 2014 przez sebalos.77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pavulon
ma ktoś lowrance mark 5x dsi i troche sie na niej zna
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi