admin Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Niedziela 25.05.2014, godzina 21:00 spotkajmy się na jerkbait.pl. Zapraszam Was do odwiedzin forum dokładnie tego dnia i o tej godzinie. A w tym wątku opublikujcie zdjęcie, krótki opis jak było nad wodą w weekend. Kto będzie pierwszy? Ile osób przybędzie jednocześnie na forum? Komu pogratulujemy zlowienia okazu? A komu zepnie się życiówka? Czekamy na Was w niedzielę, dokładnie o 21.00! ZapraszamRemek Uwaga! Wątek zostanie otwarty dokładnie 25.05.2014, 21:00. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Niecała godzina do uruchomienia wątku! Co dzisiaj złowiliście? Fajne zdjęcia? Przygody, wydarzenia? Dajcie znać. Czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Byłem z przyjacielem, @wojto-ryba na łodzi. Pływaliśmy po jeziorze Żywieckim. Złowiłem 5 boleni:I sfotografowałem (trochę koślawo ) atak bolenia na wobler prowadzony przez Wojtka !Dzień niezwykle udany, pełen pozytywnych wrażeń. Wszystkim życzę, by od czasu do czasu mieli właśnie takie, radosne dni! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Siemka jestem ,na rybkach nie byłem 2 dni w pracy spędziłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) U mnie jeden boleń ale cieszy bardzo bo zlowiony ba zaporówce z premedytacją . Jak widać da się Złapałem bakcylaWarto im poświęcić więcej czasu ...Także w tym wątku obowiązuje regulamin publikacji zdjęć na JB. Edytowane 27 Maja 2014 przez mario 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dzisiaj łowy na małej rzeczce. Ryb nadal nie ma, ale warto pojechać dla samego klimatu: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ależ precyzja!!!! 21:00 - po prostu nawet nie zdążyłem mrugnąć okiem a tu już post! Gratulacje!!! Piękny bolo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam skoro mielismy się tu spotkać o 21 to jestem Edytowane 25 Maja 2014 przez marius13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mój raport: Dzisiaj aktywnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Ja mogę jedynie pogratulować. Cieszy mnie jednak, że mam i komu i czego Brawo Koledzy! No to siup: Edytowane 25 Maja 2014 przez Dienekes 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Gratuluje panowie a szczególnie Tomek Tobie za chęć i wytrwałość. Ja niestety dzisiaj na rybkach nie byłem ( uroczystość komunijna w rodzinie ) ale..... nadrabiam już od jutra rana a rybka gryzie i to dość dobrze.Każdy z moich kolegów opuszczał dziś wode z kilkoma złowionymi boleniami na rozkładzie. Edytowane 25 Maja 2014 przez Karol Krause 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Panowie za niedługo kolejny weekend... życzę wam aby tydzień szybko upłynął ... i znowu nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A ja zdobyłem drugie miejsce na V Pucharze Przyjaciół Białej Przemszy, ryby nie powalały wielkością ale łapałem na rzece o którą dbamy razem z chłopakami ze Stowarzyszenia i taki sukces cieszy podwójnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 U mnie zameldowało się dzisiaj 82 cm szczęścia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Byłem, Widziałem ale nie złapałem. Gratulacje dla tych co połapali. Wczorajszy dzień był dla mnie szczęśliwszy. Gan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dwa małe Szczupaczki i 3 Okonie. Szału nie było ale ładna pogoda i w wodzie się działo, szkoda, że na kiju słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A ja dzisiaj kijka dla syna kręciłem. Będzie prezent na urodziny.Niech ma na zachętę ... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 U mnie jeden boleń ale cieszy bardzo bo zlowiony ba zaporówce z premedytacją . Jak widać da się Złapałem bakcylaWarto im poświęcić więcej czasu ...Tomek na jakiego wobka złowiony??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 U mnie Odra ostro przybrala. Szukalem kleni od strony naplywu. Rzut równolegle do glowki i sprowadzanie po luku. Pod brzegiem wobler pięknie w miejscu pracuje i buuum.ale lipa rybka sie spina. Na powrocie idąc droga po kolana w wodzie widze jak stadko linów plynie przede mna majestatycznie. Fajny widoczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Panowie przyszły tydzień juz sandacze jak przygotowania ? Linki na szpulkach nawiniete. Wędką się suszy.. pudła nie dotykają się od gum... tylko sandacza mało u mnie ostatnimi laty... ale cóż próbować można a nawet trzeba... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tomek na jakiego wobka złowiony??? Od Ciebie i bez steru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk9 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Byłem , ale nic sensownego nie złapałem szczupaczek króciak, okoń 33 cm i przyłów 3 sandaczyki To tyle , i tak było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja dziś poranek spędziłem nad wodą niestety oprócz super pogody i towarzystwa to wyniki marne ;( ale gratulacje dla tych co połowili ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Byłem , ale nic sensownego nie złapałem szczupaczek króciak, okoń 33 cm i przyłów 3 sandaczyki To tyle , i tak było ok Jak to tylko tyle? Ważne, że zaliczony wyjazd nad wodę i choć chwilę serce szybciej popracowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) A JA JUTRO SIE WYBIORE NAD WODE, NIE LUBIE TLOKU . Edytowane 25 Maja 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi