Skocz do zawartości

Niedziela 25.05.2014 z jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Niedziela 25.05.2014, godzina 21:00 spotkajmy się na jerkbait.pl.

Zapraszam Was do odwiedzin forum dokładnie tego dnia i o tej godzinie. A w tym wątku opublikujcie zdjęcie, krótki opis jak było nad wodą w weekend. Kto będzie pierwszy? Ile osób przybędzie jednocześnie na forum? Komu pogratulujemy zlowienia okazu? A komu zepnie się życiówka?

Czekamy na Was w niedzielę, dokładnie o 21.00!

Zapraszam

Remek

Uwaga! Wątek zostanie otwarty dokładnie 25.05.2014, 21:00.

• Like 9

Byłem z przyjacielem, @wojto-ryba na łodzi. Pływaliśmy po jeziorze Żywieckim. Złowiłem 5 boleni:

post-52580-0-66154100-1401044236_thumb.jpgpost-52580-0-27941500-1401044268_thumb.jpg

post-52580-0-69148600-1401044286_thumb.jpg

I sfotografowałem (trochę koślawo ;)) atak bolenia na wobler prowadzony przez Wojtka  :D !

post-52580-0-76458900-1401044310_thumb.jpg

Dzień niezwykle udany, pełen pozytywnych wrażeń. Wszystkim życzę, by od czasu do czasu mieli właśnie takie, radosne dni!

• Like 20

U mnie jeden boleń ale cieszy bardzo bo zlowiony ba zaporówce z premedytacją . Jak widać da się :D
Złapałem bakcyla
Warto im poświęcić więcej czasu ...

Także w tym wątku obowiązuje regulamin publikacji zdjęć na JB.

Edytowane przez mario
  • Like 6

Gratuluje panowie a szczególnie Tomek Tobie za chęć i wytrwałość.

Ja niestety dzisiaj na rybkach nie byłem ( uroczystość komunijna w rodzinie ) ale.....  nadrabiam już od jutra rana a rybka gryzie i to dość dobrze.

Każdy z moich kolegów opuszczał dziś  wode z kilkoma złowionymi boleniami na rozkładzie.

Edytowane przez Karol Krause
  • Like 3

U mnie Odra ostro przybrala. Szukalem kleni od strony naplywu. Rzut równolegle do glowki i sprowadzanie po luku. Pod brzegiem wobler pięknie w miejscu pracuje i buuum.ale lipa rybka sie spina. Na powrocie idąc droga po kolana w wodzie widze jak stadko linów plynie przede mna majestatycznie. Fajny widoczek

• Like 1