dragon@ Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ja dziś wyskoczyłem nad rzekę po południu, jakieś pół godziny łowienia, w tym czasie złowiłem krótkiego szczupaczka i coś mi się spieło zaraz po zacięciu Został bym dłuzej ale przyszła taka burza gradowa że musiałem uciekać do domu. Gratulacje dla tych którzy połowili Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W upalną pogodę macie lepsze wyniki wczesnym rankiem czy późnym po południem? Oczywiście wiem, że jest wiele zmiennych ale może jest jakaś reguła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czesc, ja dziś z racji imprezy rodzinnej nie mogłem być na rybcach ale duchowo wspierałem tych którzy byli nad wodą z wędką. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Zaliczylem kleniora ok 50cm, ale bez fotki, tylko filmik.Ogolnie słabo, ale czasem i tak bywa Edytowane 25 Maja 2014 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam! Jestem i ja. Co prawda pogoda nie rozpieszczała w ten weekend, lecz udało się wyskoczyć na kilka chwil z moją drugą połówką nad "moje" jeziorko. Wiatr wiał bardzo mocno, mimo to udało się trochę porzucać za okonkiem. O dziwo w miejscach wydawać by się mogło bankowych na ten czas garbów nie zastałem. Stały natomiast na płytkich zatoczkach w towarzystwie grążeli. Efekt: kilka rybek ponadwymiarowych i sporo króciaków + dwa ładne spady- jeden odpłynął z kolczykiem w paszczy.;/ Wypad pod względem wędkarskim do udanych nie należał, ale czy tylko o same ryby w tym naszym hobby chodzi :> ? Edytowane 25 Maja 2014 przez puszek7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 U mnie dziś "na luźno" - po wczorajszych ulewach woda w moim pobliskim ciurku jak kawa z mlekiem, na domiar zlego ze sporym dodatkiem zielstwa, co utrudniało trolling, ale mieliśmy fajna wycieczkę w mieszanym gronie i przy dobrej pogodzie, wiec dzień jak najbardziej udany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Świetne te Wasze wpisy! Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja spędzilem w końcu cały dzień ze swoim małym zaraz 2letnim synkiem.. Mamusia w komisji wyborczej cały dzień , więc tatusiowi było zostać z synkiem .. Tak bardzo bym chciał zabrać go juz nad wodę.. jeszcze kilka latek : )Gratulacje połowionych rybek.Tym co nie połowili , następny weekend jest wasz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 rzeka Bug, wobek spirit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Wybrałem się dziś na warciańskie bolki o 4rano, do 12 bez kontaktu, potem pauza i przezbrojenie od 16 do 21 plan okoń i klenik, jeden kleń i sporo małych okoni i chyba 8 czy 9 szczupaczków takich do 30cm. Tak że bez szału ale rybki jakieś były. Edytowane 25 Maja 2014 przez Joah12345 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Pogodynkaa nie zapowiadała opadów a tu Pstrążki były dość aktywne. Udało się pojmać, w chwilową niewolę, kilka trzydziestaków.Brały dobrze na biała aszychminkę, pozyskaną w drodze wymiany.Okazowych kropasów, na tym odcinku nie stwierdziłem.Generalnie wieczór udany choć, z powodu upału, męczący. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE_CHEER Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Ja wraz z juniorem z mojego Klubu zrobiliśmy trening na Warcie przed Mistrzostwami Okręgu. Na rzece okonie grymasiły więc na śródleśnej staruszce, w cieniu dębów punktujemy pasiakami. Pzdr Marcin WKS Szczupak Rogalinek Także w tym wątku obowiązuje regulamin publikacji zdjęć na JB (okoń od 30cm, na zdjęciu na tyle nie wyglądał). Edytowane 27 Maja 2014 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Rogalinek? Hmmm moje, no powiedzmy, prawie moje tereny Całkiem niedawno tam byłem - 2 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dzisiaj uczyłem rzucać multikiem swego następcę(wnuka) ,a za tydzień moja miłość SANDACZE. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A mi Panowie dzisiaj przytrafił się na spinning węgorz plus minus 2.5 kg , nie największy w życiu bo widziałem prawie 2x większe ale na spinning zdecydowanie takiego nie trafiłem, strzał z 30 cm wody w 12cm mambe dragona i niestety ale ryby mimo chęci wypuścić nie mogłem bo pomimo 20cm przyponu z pyska wystawala jedynke plecionka , a refleks mam dobry i to z jaką prędkością i siłą zasysa przynętę jest zadziwiające, od wczoraj w łódce wyladowalo kilka szczupakow do około 70 cm i żaden nie walczył jak ten snake pierwsze wrażenie ? Metrowy szczupak zdziwienie przy łódce niesamowite i szybka rozkminka jak zdjąć koszulke żeby go podebrac.Zaraz wwrzucę fotke. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A ja dzisiaj 3/4 dnia w samochodzie - powrót z Karlskrony - wyniki ze Szwecji nie powalały, ale fun był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wrzuć jakąś fotkę ze Szwecji Nie chociaż popatrzę na tamte krajobrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dopiero teraz dołączam, w końcu położyłem dzieciaki spać. Co do ryb, nabijam sobie punkty u małżonki, od niedzieli to już moja (druga) miłość - pukacze. Dla puknięć sandacza w odstawkę idą nawet pstrągi. Gratulacje dla tych co połowili. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Co prawda nie dzisiaj ale może też się liczy...Wczoraj w końcu złowiłem w miarę przyzwoitego klenia na muchę, mierzony na wędce, miał 45-46cm. Niestety nie mam fotki, byłem nad wodą tylko z muchówką i pudełkiem much w kieszeni, ćwiczyłem rzuty Muszę przyznać że hol na muchówce to poezja Kleń dawał ognia dużo lepiej niż 50tka na spinning. Chyba trzeba będzie częściej ćwiczyć te rzuty... A w nocy była ulewa, przyszła duża i brudna woda i po łowieniu niestety. Ale jeszcze się spotkamy Gratulacje dla wszystkich którzy połowili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) ale niestety nie udało się pomimo operacji szczerych chęci. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Lukasz ale weza zlowiles ha ha Edytowane 25 Maja 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A ja tak narzekałem ostatnio , że większych kleniojazi u mnie niet , że taki rok i w ogóle . No i dzisiaj woda dała - 49 cm ... leszcza agresywniaka . Na bezrybiu ... Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wrzuć jakąś fotkę ze Szwecji Nie chociaż popatrzę na tamte krajobrazy Janusz z Bielska będzie wiedział gdzie zrobione 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ... u mnie słabiuuutkooo... prawie trzy godzinki machania spinnem - jedno pukniecie i jeden niewielki okonek... u mnie to niestety norma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 P5170006.JPGJanusz z Bielska będzie wiedział gdzie zrobione Piękne klimaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi