prezes77 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ... u mnie słabiuuutkooo... prawie trzy godzinki machania spinnem - jedno pukniecie i jeden niewielki okonek... u mnie to niestety norma...Maxtip więcej optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W ogóle to śmieszna sytuacja na moim ulubionym jeziorku bo krapie i ukleje się trą i to bardzo intensywnie na calej linii brzegowej do tego liny grupuja się do tarla a okon żeruje na plyciznach na pomajowym narybku i za taką armią ryb jak nigdy na przełomie maj@ i czerwc@ szcaupaki zerowaly na max metrowej wodzie mam na myśli intensywne żarcie, w sobote złapałem dwie sztuki na 4-6 m wodzie, dzisiaj na plyciznach koło pięciu 60-70 i sporo maluszków do 50 centów no i tego pytona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wszystko się trze to i wszystko żre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Przed 5 rano moja Królewna zerwana ze snu do robienia fotek i operacji , ale niestety nie udało się pomimo szczerych chęci.Pewnie "królewna" lekkooooo zdziwina była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Moja po takiej akcji by mnie tym węgorzem wybatożyła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Snieta była mocno to nie pobiła mnie "odrazu" bardziej zdziwiona była jak przez kilka godzin na łódce wypuszczalem wszystkie szczupaki zlowione ciągle tylko teksty "To po co tyle czasu tracić jak ich nie zabierasz" ale jak jej pokazałem miejscówki gdzie liny się grupuja do tarla to chyba zrozumiała ile przyjemności daje kontakt z przyrodą do tego ciągle za nami dwie kaczki plywaly "parka" a wzdłuż jednego z brzegów lazilo stado małych cielakow i teraz najlepsze weekend, a na jeziorze tylko my dwoje caego chcieć więcej ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Maxtip więcej optymizmu... a ten optymizm skuteczny jest?... gdyby tak się dało go na agrafke założyć i odpowiednio poprowadzić to może bym się postarał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Snieta była mocno to nie pobiła mnie "odrazu" bardziej zdziwiona była jak przez kilka godzin na łódce wypuszczalem wszystkie szczupaki zlowione ciągle tylko teksty "To po co tyle czasu tracić jak ich nie zabierasz" ale jak jej pokazałem miejscówki gdzie liny się grupuja do tarla to chyba zrozumiała ile przyjemności daje kontakt z przyrodą do tego ciągle za nami dwie kaczki plywaly "parka" a wzdłuż jednego z brzegów lazilo stado małych cielakow i teraz najlepsze weekend, a na jeziorze tylko my dwoje caego chcieć więcej ?Bajka chłopaku, bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 witam, nie wiem czy wszystko o.k zadziałało ale to była jak na razie życiówka szwagra na Paprocanach,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 alex62 Catch & Relase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No mowa,na dowód tego mamy nawet filmik z operacji uwalniania ,,okonka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Hm , Matt pogoda przez weekend była dobra , ale żeby się tak od razu opalać na całość ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Z dzisiaj i wczoraj z Norwegii.. ale to tylko była godzinka nad wodą w przerwie pracy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czy to znaczy żeby coś złowić w Polsce muszę zacząć chodzić do pracy w weekendy ? / przepraszam za kolejnego o.t / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Świetnie, że wczoraj podzieliliście się swoimi przygodami! Echh te zdjęcia z rybami! Nawet bez ryb były super! Momentami w tym wątku było kilkadziesiąt osób. Może za tydzień ponownie coś zorganizujemy? Macie pomysł na temat czy idziemy tak jak teraz na żywioł (bez konkretnego tematu)? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No jak za tydzień w niedziele sandokany powinny królować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na żywioł. Nawet zaplanowane wydarzenia wydają się być dużo ciekawsze, gdy towarzyszy im element spontaniczności.Jak na wyprawie wędkarskiej, wiemy gdzie jedziemy, o której jedziemy, ale co się wydarzy na miejscu, to już jedna wielka tajemnica. Gdy się forma takich spotkań w sieci nieco wypali, można pomyśleć o tematycznych zasiadkach niedzielnych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja bym zrobil zlot nad woda.. Of korz only jerkbait.pl. Remeeek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 witam, nie wiem czy wszystko o.k zadziałało ale to była jak na razie życiówka szwagra na Paprocanach,pozdrawiam.Długo walczył pozdro dla szwagra.Gan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Świetne te Wasze wpisy! Kto następny? Świetny to jest pomysł na taki cykl tematów na następne dni w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) To teraz 1.06...jak sobie człowiek nie połowi to odpali jerka i zobaczy że chociaż inni polowili Edytowane 28 Maja 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi