dziubek Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam pytanie, czy akumulator do elektryka kiedy nie jest używany i leży sobie np. miesiąc bądz dwa powinien być naładowany czy rozładowany. Chodzi mi oczywiście o to, która wersja przedłuża jego żywotność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Przechowywane akumulatory muszą być obowiązkowo naładowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubek Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubek
Mam pytanie, czy akumulator do elektryka kiedy nie jest używany i leży sobie np. miesiąc bądz dwa powinien być naładowany czy rozładowany. Chodzi mi oczywiście o to, która wersja przedłuża jego żywotność?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi