Siemson Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam szukam uzytkownika kolowrotka wymienionego w temacie. Chodzi o kilka pytan na PW.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Opisywany był już kilka razy na forum .Poszukaj wpisując w wyszukiwarkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Cześć Napisz do tego Kolegi-Mariusz nie pogniewasz się chyba http://jerkbait.pl/user/53143-tibhar/ ma i użytkuje stradici fj---pewnie odpowie na Twoje pytania Pzdr Edytowane 24 Maja 2014 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wiem, wiem duzo jest informacji na forum, ale nie sa na tyle dopasowane co chciałbym wiedzieć. Około 800 zl to dla mnie mnóstwo kasy i chcę poważnie rozważyć ten zakup. Dziękuję za info koledzy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja mam zamiar go kupic bo w jednym z opisow bylo ze "Frame" jest z aluminium a Rotor i Sideplate z grafitu.Nie mam tego potwierdzonego przez uzytkownikow bo na stronie shimano pisza tylko ze Rotor i Sideplate z grafitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnosnie 800 zl to nie rozumiem bo mozna go swobodnie kupic za $130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi