adriano Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Witam.Potrzebuje przełącznik zmiany biegów do w/w silnika,jeśli ktoś ma lub wie gdzie można taki dostać to prosze o pomoc.Pzdr. Edytowane 24 Maja 2014 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Może mają w mc sklep,pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adriano Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 patrząc po ich stronie to nie ma ale zadzwonie zapytam.Mam od minn kota wyglada trochę inaczej ale wejść ma tyle samo co mój ori. zobaczymy czy zatrybi.Ten ZICO to chyba jakis chinczyk ma już 6 lat i coś mi sie wydaje że może być ciężko z częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adriano Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 sytuacja uratowana pasuje od minn kota tylko że teraz ma 3 biegi do tyłu zamiast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adriano
Witam.Potrzebuje przełącznik zmiany biegów do w/w silnika,jeśli ktoś ma lub wie gdzie można taki dostać to prosze o pomoc.
Pzdr.
Edytowane przez adrianoOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi