Qcyk Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam,na początku dłubania przy woblerach myślałem, że to tylko chwilowa zajawka. Ale po jakimś czasie okazało się że popłynąłem z tym tematem(było to głównie związane z tym że moje dłubanki zaczęły się podobać również naszym płetwiastym przyjaciołom) i dosłownie w każdej wolnej chwili robię coś związanego z wobkami. Nie wzorowałem się na nikim chyba że nieświadomie Wątek tworzę po to aby pokazać swoje prace i poddać je waszej ocenie, ale również z tego względu że będzie on w jakimś sensie takim moim archiwum:) Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych strugaczy Qcyk!!! Pierwsze egzemplarze tutaj jeszcze nie wszystkie mają stery ale obecnie są już kompletne tylko nie mam póki co czym zrobić fotek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bardzo pozytywne woblerki . Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) I kolejne moje dzieci;Ddługość: od 2 do 3,5 cmwaga: od 1,5 do 3,4 gramagłębokość na jaka nurkują to przeważnie ok 40 cm, chociaż znajdzie się w tym stadku kilka smużaków:) Pozdro Qcyk!!! Edytowane 25 Maja 2014 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bardzo fajne woblerki, ładna kolorystyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Fajnie wyglądają , a co najważniejsze jak piszesz przypadły do gustu rybkom.Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wobki jak najbardziej super, nic dziwnego że rybcie w nich zasmakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Dzięki Panowie... a tutaj ostatnie wypieki długości przeróżne wagi także (żuczek jeszcze bez steru) : dł. od 1,5cm i 1,2g wagi do 3,5cm i 3,5g wagi. Myślę, że rzeka zweryfikuje ich skuteczność..... Edytowane 25 Maja 2014 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Taka mała część ostatniej dłubaniny... dł 3,5-4cm pływające Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam, fajny wypust, a kiedy będą killery starorzeczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam. Bardzo fajne wobaski. Malowane oczka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, fajny wypust, a kiedy będą killery starorzeczowe? właśnie się robią jak dam radę z czasem to pod koniec tygodnia idą w lakier:) Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Kolejne gotowe...dł. od 2,5cm do 4 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bardzo fajne maluchy. Gratuluję! PS Z malowanymi oczkami fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bardzo ładne maluszki, ładne malowanie, osobiście jednak wolę oczka malowane. Pozdrawiam i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Woblerki fajne , zdjęcia też wyrąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzisiaj od rana Wkra na tapecie....kontakt wzrokowy z kleniami i Jaśkami non stop! Wyniki natomiast średnie 3 Klony i 1 Jasiek. Wszystkie ryby koło 30 cm także szału nie ma chociaż po spotkaniu kilku braci po kiju moje wyniki wypadły całkiem nieźle. Podsumowując uważam dzień za ogólnie udany:D Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj miałem nadzieję, że uda się chociaż 2h pochlapać i przy okazji zwodować nowe wobki...ale niestety warunków do łowienia nie ma. Woda wysoka i straszny syf płynie. Ale przetestować nowy wypiek się udało, dobre i to:) Długość od 25mm do 40mm. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 "Kawał" fajnych mikrusów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Te z drugiej foty bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Te z drugiej foty bardzo mi się podobają Mi też te się najbardziej podobają Szczególnie z czarnym grzbietem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wrócić tam kiedyś z kijem:) Dunajec mega rzeka!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ostatnio nie było czasu na struganie...praca...praca...praca. Ale udało się coś tam stworzyć większość już połowiła w weekend nieco okoni, kleksów jako przyłów szczupłe (pistolety)...i o dziwo nawet wzdręgi się nimi zainteresowały fotek nie będzie bo wszystko poniżej minimum. Więc będę je musiał zatrzymać dla siebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 I tutaj kilka jeszcze bez sterów. Pozdrawiam Qcyk!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) 1,5 cm ? Napisz następnym razem od razu ile mają Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 1,5 cm ? Raczej 2 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi