Qcyk Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No i udało się wrócić nad Dunajec lecz i tym razem bez kijka ( okres ochronny pstrąga i związane z tym łowienie na woblery o długości powyżej 10cm). Ale na wiosnę wracam bo taki widok będzie mi się śnił przez długi długi czas. Sorka za kolory ale fotka robiona przez okulary polaryzacyjne:) (brak filtra)Obiektyw stałka 50mm więc nie uchwyciłem całej watahy było ich mniej więcej 3 razy tyle:) Pozdrawiam Qcyk!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Coś tam się udało ostatnio wydłubać: długości ok25mm, wagi rozmaite. Banany mocno smużące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) ...i jeszcze 30 - 35 mm. Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 12 Października 2014 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie które wygladaja jak gajosiki fajnie wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wyglądają bardzo fajnie w tych 35mm kotwiczki nie będą się o siebie czepiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Czepiają się ale bardzo rzadko:) Myślę, że przy zastosowaniu nieco mniejszych kotwic da się tego całkowicie uniknąć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Spróbuj z jedną kotwiczką robić, nic się nie czepia a przy tej wielkości woblerach jedna wystarcza. A ogólnie to woblery robisz bardzo fajne Edytowane 14 Października 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No fajnie, fajnie. Czy ja wiem Mateo czy do woblerów Pawła podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ale to nie ja pisałem, że są do jego woblerów podobne :D Łukasz taki szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Fajne maluchy, będę tu zaglądał aby sprawdzić jak progres. Najważniejsze, że na wobki ryby łowisz i jest frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dzięki Panowie za miłe słowa!!! Możliwe, że są podobne do woblerów innych twórców ale jest nas tylu, że trudno tego uniknąć. Każdy po jakimś czasie metodą prób i błędów dochodzi do odpowiedniej bryły wobka. Jeżeli chodzi o kotwiczki to robię przeważnie z 1 ale w niektórych przypadkach to kwestia uzyskania odpowiedniej pracy:) Tak czy inaczej namawiam wszystkich do robienia własnych przynęt bo to zajebista frajda złowić rybę na coś co zrobiło się od podstaw:) Pozdrawiam Qcyk!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Siema Daniel Dzięki Panowie za miłe słowa!!! Możliwe, że są podobne do woblerów innych twórców ale jest nas tylu, że trudno tego uniknąć. Każdy po jakimś czasie metodą prób i błędów dochodzi do odpowiedniej bryły wobka. Jeżeli chodzi o kotwiczki to robię przeważnie z 1 ale w niektórych przypadkach to kwestia uzyskania odpowiedniej pracy:) Tak czy inaczej namawiam wszystkich do robienia własnych przynęt bo to zajebista frajda złowić rybę na coś co zrobiło się od podstaw:) Pozdrawiam Qcyk!!Nawet nie wiesz jaką miałem radość gdy ustawiałem swoje i złapałem miarowego okonia...Niby nic dziwnego gdyby nie fakt, że tego dnia obrzuciłem znane miejsca, skutecznymi przynętami a skubnięcia brak! Faktycznie to uczucie jest cudowne... choć nadal wole młode picze ;D Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Palce odpadają, jeszcze wklejanie oczek i najgorsze za mną Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 16 Października 2014 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A w ten weekend spróbujemy połowić m.in tutaj:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Super zdjęcia czuć tam rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W takich warunkach przyrodniczych zdjęcia robią się same:) A z rybami jak wszędzie raz biorą raz nie chcą współpracować. Najważniejsze to odciąć się i zwolnić na chwilę. Chociaż jeśli dodatkowo biorą ryby to też jest fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzisiaj miał być piękny dzień...bo sporo malowania mnie czekało ale...nic z tego bo reduktor w kompresorze padł i tyle sobie pomalowałem Żona oczywiście szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Taka świąteczna dłubanina w przerwie między posiłkami:D Jak Bóg da to będą z tego wobki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Nareszcie było trochę więcej czasu żeby usiąść przy nowych wypiekach... takie 4 przykładowe jeszcze tylko stery i na wiosnę jak znalazł (oczywiście wszystkie powielone) . Efekt będzie lepszy po kolejnych warstwach lakieru - mam nadzieję... Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Śliczne maluchy.Świetnie dobierasz kolory. Zaciekawiła mnie faktura/podkład w pierwszym i ostatnim. To tylko farby czy proszek jakiś czy cuś? PS jeśli to nie tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Śliczne maluchy.Świetnie dobierasz kolory. Zaciekawiła mnie faktura/podkład w pierwszym i ostatnim. To tylko farby czy proszek jakiś czy cuś? PS jeśli to nie tajemnica...Żadna tajemnica to same farby nałożone w odpowiedniej kolejności. Kilka sztuk poświęciłem zanim doszedłem do tego;) Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 super maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ten drugi będzie killerem na kwietniowe jazie z Wkry....wspomnisz moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ten drugi będzie killerem na kwietniowe jazie z Wkry....wspomnisz moje słowa Malcz będziesz miał możliwość to sprawdzićAle pewnie zanim dogrzebiesz się do niego w swoich przepastnych pudłach to miną wieki Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi