Spawciu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ze 2g będą miały te z ostatniego zdjecia i koło 2,5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ze 2g będą miały te z ostatniego zdjecia i koło 2,5cm?2,5 cm i ok 2,5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Malcz będziesz miał możliwość to sprawdzić Ale pewnie zanim dogrzebiesz się do niego w swoich przepastnych pudłach to miną wieki hehe...racja....ale, ale właśnie dzisiaj je przeglądałem i chyba jakąś wyprzedaż zimową trzeba będzie zarządzić, bo zrobiło się tego nieprzyzwoicie dużo...a dzisiaj jeszcze listonosz nowe Bieliki dostarczył...trzeba zrobić miejsce na nowe cukierki Edytowane 7 Stycznia 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 hehe...racja....ale, ale właśnie dzisiaj je przeglądałem i chyba jakąś wyprzedaż zimową trzeba będzie zarządzić, bo zrobiło się tego nieprzyzwoicie dużo...a dzisiaj jeszcze listonosz nowe Bieliki dostarczył...trzeba zrobić miejsce na nowe cukierki Haha...zawsze możesz na to wszystko kupić walizkę Do mnie dzisiaj również zapukał listonosz i dostarczył m.in. takie cukieraski;DIdealne wagowo i gabarytowo pod przyszłe wypieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) I jeszcze kilka kolorków i nowy wzorek "okoń" (zobaczymy co z niego będzie...)No i całe stado z ostatnich kilku dni... Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Fiu, fiu, aleś tego narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będzie co rwać w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fakt poniosło mnie trochę...ale to chyba dlatego, że cały listopad i grudzień mogłem sobie tylko pomarzyć o struganiu... P.S. sporo czeka jeszcze na pomalowanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Haha...zawsze możesz na to wszystko kupić walizkę Do mnie dzisiaj również zapukał listonosz i dostarczył m.in. takie cukieraski;DIdealne wagowo i gabarytowo pod przyszłe wypieki:)Jak wagowo ta srednica wyglada? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Jak wagowo ta srednica wyglada?5,5 mm waga ok 1,08g.Czekam jeszcze na takie o wadze ok 1,25 g Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Takie cusik wyszło dzisiaj to dopiero prototyp robiony na szybko tak żeby nic mi nie umknęło bo to był przypływ chwili:D Taki goły i wesoły waży jakieś 2,5g mierzy 3,5 cm (pływający). Mam też filmik z pracą z , której jestem zadowolony ale nie mam czym go zmniejszyć. Filmik wrzucę jutro jak się uda:) Edytowane 5 Lutego 2015 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ładny kształt, podobają mi się takie woblerki. O jego łowność jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Teraz za wcześnie o tym mówić ale praca bardzo mi się podoba (pytanie jak na pracę wpłynie podkład i lakier) w sobotę dorobię mu trochę rodzeństwa:) Narazie nie zapeszając jest cacy:D Edytowane 5 Lutego 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Udał mi się zmniejszyć i przyciąć film z pracą. Oczywiście kręcony światowej klasy sprzętem przez światowej sławy operatora. Sorry za jakość i drżenie rąk i ogólne telepanie:D Pozdrawiam Qcykwobler 3,5cm 3g.mpg Edytowane 6 Lutego 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Udał mi się zmniejszyć i przyciąć film z pracą. Oczywiście kręcony światowej klasy sprzętem przez światowej sławy operatora. Sorry za jakość i drżenie rąk i ogólne telepanie:D Pozdrawiam QcykNie mam pojęcia czemu mi dodało film w takiej postaci... może ktoś pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dlatego że dodałeś film jako załącznik do forum - w tej opcji nie ma podglądu. Musiałbyś dodać go no na youtube i dopiero podać link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajnie zasuwa, nie za mocno. Ryby go polubią na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dlatego że dodałeś film jako załącznik do forum - w tej opcji nie ma podglądu. Musiałbyś dodać go no na youtube i dopiero podać link Tak mi się wydawało Dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajnie zasuwa, nie za mocno. Ryby go polubią na 100%Właśnie o taką pracę mi chodziło...bo nie zawsze lubię jak mi miota woblerem jak szatanem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To teraz tak jak należy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak należy to będzie jak trafi do rzeki wraz z prądami , ale ciesze się że mogłem Ci jakoś pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Właśnie o taką pracę mi chodziło...bo nie zawsze lubię jak mi miota woblerem jak szatanem:DWiększość moich woblerów właśnie tak pracuje. Zauważyłem nawet, że ryby wolą takie "oszczędne" zamiatanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak należy to będzie jak trafi do rzeki wraz z prądami , ale ciesze się że mogłem Ci jakoś pomóc Zgadzam się, najważniejsze będą testy w rzece. Chodziło mi, że filmik wstawiony jak należy... Oczywiście jak już przejdzie testy w rzece to filmik też się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 fajna ma pracę taką akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Już od dłuższego czasu myślałem nad woblerem na Bolka i ruszyłem z tematem, naczytałem się jak głupi po czy wziąłem się do roboty zapowiada się na to że ten 7cm wobler będzie ważył ok 7,5 - 8 g. 3/4 roboty już wykonane...jeszcze ster, malowanie i wodowanie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi