Skocz do zawartości

Woblery Qcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Malcz będziesz miał możliwość to sprawdzić :D

Ale pewnie zanim dogrzebiesz się do niego w swoich przepastnych pudłach to miną wieki ;)

hehe...racja....ale, ale właśnie dzisiaj je przeglądałem i chyba jakąś wyprzedaż zimową trzeba będzie zarządzić, bo zrobiło się tego nieprzyzwoicie dużo...a dzisiaj jeszcze listonosz nowe Bieliki dostarczył...trzeba zrobić miejsce na nowe cukierki B)

Edytowane przez malcz

hehe...racja....ale, ale właśnie dzisiaj je przeglądałem i chyba jakąś wyprzedaż zimową trzeba będzie zarządzić, bo zrobiło się tego nieprzyzwoicie dużo...a dzisiaj jeszcze listonosz nowe Bieliki dostarczył...trzeba zrobić miejsce na nowe cukierki B)

Haha...zawsze możesz na to wszystko kupić walizkę :) Do mnie dzisiaj również zapukał listonosz i dostarczył m.in. takie cukieraski;D

Idealne wagowo i gabarytowo pod przyszłe wypieki:)

post-54784-0-93682300-1420743692_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...

Takie cusik wyszło dzisiaj to dopiero prototyp robiony na szybko tak żeby nic mi nie umknęło bo to był przypływ chwili:D

Taki goły i wesoły waży jakieś 2,5g mierzy 3,5 cm (pływający).

Mam też filmik z pracą z , której jestem zadowolony ale nie mam czym go zmniejszyć. Filmik wrzucę jutro jak się uda:)

post-54784-0-71661400-1423094140_thumb.jpg

Edytowane przez Qcyk
  • Like 3

Udał mi się zmniejszyć i przyciąć film z pracą. Oczywiście kręcony światowej klasy sprzętem przez światowej sławy operatora. Sorry za jakość i drżenie rąk i ogólne telepanie:D

Pozdrawiam Qcyk

wobler 3,5cm 3g.mpg

Edytowane przez Qcyk

Udał mi się zmniejszyć i przyciąć film z pracą. Oczywiście kręcony światowej klasy sprzętem przez światowej sławy operatora. Sorry za jakość i drżenie rąk i ogólne telepanie:D

Pozdrawiam Qcyk

Nie mam pojęcia czemu mi dodało film w takiej postaci...:( może ktoś pomoże??

Jak należy to będzie jak trafi do rzeki wraz z prądami  B), ale ciesze się że mogłem Ci jakoś pomóc  ;)

Zgadzam się, najważniejsze będą testy w rzece. Chodziło mi, że filmik wstawiony jak należy...:) Oczywiście jak już przejdzie testy w rzece to filmik też się pojawi.

Już od dłuższego czasu myślałem nad woblerem na Bolka i ruszyłem z tematem, naczytałem się jak głupi po czy wziąłem się do roboty zapowiada się na to że ten 7cm wobler będzie ważył ok 7,5 - 8 g. 3/4 roboty już wykonane...jeszcze ster, malowanie i wodowanie:D

post-54784-0-04377500-1423417494_thumb.jpg

• Like 1