Qcyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 I jeszcze 2 7-ki będzie co rwać Nowy sposób na opalizację jeżeli chodzi o moje zdanie to efekt w tym przypadku jest dużo lepszy niż wcześniej. NA zdjęciach niestety nie widać tego jak należy Pozdrawiam Qcyk!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Oj dużo widać, super kolor, super korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dzięki za dobre słowo! Wczoraj przetestowałem 9-tki bez steru na nowym odchudzonym korpusie. I powiem tak praca bardzo mi się podoba szczególnie przy wolnym i średnim prowadzeniu dosyć mocno błyska bokami + odskoki na boki i przy delikatnym podszarpywaniu wychodzi do powierzchni (jak spierdzielająca ukleja). Co będę się rozpisywał zadowolony jestem:). Później postaram się wrzucić fotki no i jak tylko będę miał czym nakręcić to filmik z pracą też wstawię. Pudło na sezon już prawie kompletne pozostało dorobić kilka tych 9 żeby mi nad wodą ich nie zabrakło:) Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Odchudzone 9-tki bez steru waga 13g Praca jak wyżej - interesująca Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kawał dobrej roboty Twoje ostatnie prace są kapitalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ostatnie 9-tki do 1-go będą gotowe. A później już tylko ryby ryby ryby:) http://zmniejszacz.pl/zdjecie/249/2321916_IMG_6846.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostatnie sterowce 7cm Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bardzo ładne wobki, świetnie dobierasz i nakładasz kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bardzo ładne kolorki...takie żywe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Korzystając z krótkiego pobytu w beskidzie sądeckim zabrałem ze sobą kijek co by przy okazji wyskoczyć nad Dunajec...niestety takie szczęście mam że sobie nie połowię :/ No nic ale na Wiśle chyba się podnosi a w przypadku tej rzeki to dobry znak:) Edytowane 25 Maja 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) To tak żeby nie było, że się nic nie dzieje Kolejne 9-tki... Już coś tam połowiły ale niestety narazie wszystko poniżej forumowego minimum więc fotek nie będzie... Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 piekne kolorki i woblerki w koncu i trafia wieksze ryby kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Danielu trzeba wkoncu się na ryby ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mnie na ryby nie trzeba namawiać Bardzo możliwe że za 2 tygodnie będę w swoich stronach napiszę jeszcze na priv. Byłem w ten weekend ale tylko 1,5 h miałem na łowienie tylko nie na rapowanie...tym razem interesował mnie białoryb...i udało się skusić kilka ładnych Wzdręg i płotek na jiggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj po długim okresie bezrybia udało się skusić sportowego Bolka 55cm na 7-mkę ze sterem, ryba nieduża ale cieszy. A tymczasem z innej beczki...będzie 7-mka bez steru... Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Korzystając z niskiego stanu wody zarówno w Wiśle jak i Bugu dokończyłem prototyp bezsterowej 7: długość 7cmwaga ok 12g -z uzbrojeniemMalowanie proste ale mam nadzieję że okaże się skuteczne Praca przednie oczko delikatny zyg zag tuż pod powierzchnią, górne oczko migotanie z lekko opuszczonym pyskiem do dołu.Niebawem zabieram ją jeszcze raz nad wodę może coś nowego uda się odkryć Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 6 Lipca 2015 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Kolejny wobler ale tym razem zaczerpnąłem z dobrze znanego wobka, chociaż masa i długość nieco się różnią Korpus też nie jest w 100% taki sam. W zestawieniu z moimi wcześniejszymi woblerami 7-7,5 cm ze sterem wypada dosyć grubo zarówno pod względem szerokości korpusu jak i jego wagi. Na razie tylko takie foto. Dojdzie jeszcze kilka warstw lakieru i ster. Finalnie nie będzie ważył więcej niż 13,5 g. Kto zgadnie na wzór jakiej przynęty został zrobiony temu wyślę jedną sztukę na teściki Waga : 13,5g z uzbrojeniemDługość: 7,5 cm Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 18 Lipca 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Strzelam na szybko. Hermes glooga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Szybko i skutecznie. Nie dałeś się pobawić innym Jak tylko będę już miał gotowca dla Ciebie to dam znaka. Może to potrwać chwilę bo mam jeszcze tydzień urlopu. Ale wobek prędzej czy później trafi do Ciebie.Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 . Dawno nic nie wygrałem....Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Daniel, wrzuć coś nowego. Nie wierzę, że nic nie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Qcyk pewnie łowi leszcze i krasnopiórki [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Korzystając z niskiego stanu wody zarówno w Wiśle jak i Bugu dokończyłem prototyp bezsterowej 7: długość 7cmwaga ok 12g -z uzbrojeniemMalowanie proste ale mam nadzieję że okaże się skuteczne Praca przednie oczko delikatny zyg zag tuż pod powierzchnią, górne oczko migotanie z lekko opuszczonym pyskiem do dołu.Niebawem zabieram ją jeszcze raz nad wodę może coś nowego uda się odkryć 7 bezsterowa.jpgPozdrawiam Qcyk!!Daniel bardzo fajne malowanie. Będzie chleb z tej mąki Drzewo? Jak dawaleś obciążenie? Edytowane 24 Września 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Cały czas coś kombinuję. Ale nie chcę wrzucać dopóki praca mnie nie usatysfakcjonuje Niebawem coś tam się pojawi. Zaczynam też kombinować z nowymi materiałami więc to tylko kwestia czasu i coś na pewno się ukaże:) Edytowane 20 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Daniel bardzo fajne malowanie. Będzie chleb z tej mąki Drzewo? Jak dawaleś obciążenie?Dzięki Adam. Myślę że do tej mąki trza dorzucić jeszcze kilka składników Bo to jeszcze nie to czego chcę. Obciążenie dałem z przodu w kształcie łódki tak bym to nazwał. Ogólnie jeszcze dużo problemu przysparza mi umieszczanie balastu w bezsterach ale zima idzie więc będzie dużo czasu na testy. Co do malowania to coraz bardziej podoba mi się prostota. Póki co nie będę się skupiał na malowaniu tylko na pracy wszak to najistotniejsze.... pewnie sporo korpusów pójdzie do kosza ale nikt nie powiedział że będzie łatwo A materiał to twarda balsa. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi