Qcyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 20 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Qcyk pewnie łowi leszcze i krasnopiórki [emoji14]To prawda fajna zabawa z tą drobnicą ale chyba Bolki zostaną na pierwszym miejscu a takie delikatne łowienie mimo że bardzo sympatyczne to będę traktował jak odpoczynek od ciężkiej boleniowej orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Tymczasem spędziłem bardzo udany weekend nad moją ulubioną rzeką... Bug ma wielką moc i zawsze będzie na pierwszym miejscu Stałe miejsce do szaleństw w wodzie w zeszłym roku mniej więcej o tej samej porze pluskało się ok 15 szt I takie cuś udało się przywieść No i taka nowa plaga nad dziką rzeką - wpierdzielają drobnicę jak szalone... I dla ułatwienia powiększenie P.S kurde muszę jakieś szkło kupić uniwersalne bo krajobrazy portretówką robić to trochę nie halo.... Edytowane 21 Października 2015 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gratuluję wyniku. To rafa na Trojanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tak. Ale ostatnio mało się tam dzieje...bo jest niejeden amator na mięsko z Bolenia (zostały tylko te najcwańsze, jednego z nich miałem w zeszłą sobotę ale podziękował za współpracę...).... oj a z jednym z tych amatorów bardzo się nie lubimy. Ostatnio wytłumaczyłem jemu i jego koledze że nie powinien zabierać ryb pohaczonych za kapotę i od tej pory omija mnie szerokim łukiem A poza tym Bolenie kiedyś się znudzą widokiem Fantomów i będzie bida Bywasz tam Adam czasami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kiedyś tam bywałem. Łowiłem piękne klenie i brzany. Później wygrałem tam dwudniowe duże zawody spinningowe. Miejscowe ugryzie stali na skarpie i nie mogli się nadziwić jak ciągnę klenia za kleniem przeplatanego grubym boleniem. Po tym miejscówka została totalnie rozdeptana i wykłusowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) To prawda teraz słychać tylko narzekania, że ryb nie ma i nie wiadomo kogo winić. Powiem szczerze banda idiotów tam łowi. A co gorsza nie da rady im wytłumaczyć niczego. Całe szczęście że na Bugu jest sporo fajnych miejscówek nie koniecznie z tak dużą presją A i świniaki tam ładne siedzą Edytowane 21 Października 2015 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Ale fajna To dobrze świadczy o czystości wody. Świnka ma bardzo duże wymagania tlenowe i jest wrażliwa na wszelkie zanieczyszczenia. Kiedyś na Bugu były potężne stada świnek. Ja tych czasów nie pamiętam. Mój ojciec wspomina, że ciężko było złowić inną rybę. Same świnki! Później wszystko w pień wytruła włodawska garbarnia Edytowane 21 Października 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Teraz Świnka to rzadkość... Ale też słyszałem opowieści o stadach świnek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Teraz świnki chodzą po marszałkowskiej i galeriach [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Teraz to już nie to samo odkąd chłodem zawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 9cmdrewnoZe sterem i bez... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wizualnie super a te oczka srebrne to nie opalizuja tak teczowo od folii na ich spodzie? Bo szukam takich matowych bez refleksow i nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Opalizują ale czasami zrywam holo i daje swój podkład pod oko. Wtedy nie ma tych refleksów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A jaki mozna dac inny podklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) No to od Ciebie zależy jaką farbę dasz i jaką kombinację kolorów. Tutaj masz np. z "niebieskim" http://jerkbait.pl/uploads/monthly_02_2015/post-54784-0-21015300-1424348331.jpg Edytowane 25 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Aha dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Te 3 modele na stałe zagoszczą w moim pudełku...praca bardzo mi odpowiada. W przypadku 2 i 3 obowiązkowa stalka bo zębaty też będzie się tym interesował. Fotki nie najlepsze bo robione w domu ale zawsze coś tam widać Jeszcze tylko klej na stery i gotowe. Rozmiarowo odpowiednio:1. 90mm - ok 12g2. 80mm - ok 11g3. 60mm - ok 9gMateriał drewno. Pozdr Qcyk!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Chce ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ok mniej więcej za tydzień powinienem mieć coś jeszcze więc Ci odłożę Kiedyś już był w urzyciu i robił robotę na szczupłych no i na rapkach... Ryby nie były wielkie ale chętnie go zajadały. W tym nowym zmodyfikowałem tylko nieco ster... Edytowane 4 Listopada 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Odłóż mi dwa, będę kombinować na okoniach i szczupakch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kurde ale fajne bolenióweczki. Nie mam takich w pudełku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Halo, kolejka...[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jedną 2 i dwie 3 proszę.Daj na priv cenę i nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi